Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Op het droge! – Dé tijd voor onderhoud

De tip van de dag komt van Eddy van Vliet van Scuba Support.

Niet duiken? Dan is dit de tijd om je materialen in onderhoud te geven!

Op het droge!
Niet duiken en toch met duiken bezig zijn? Dat kan! In deze rubriek geven duikcentra handige en leuke tips.

Het is altijd tijd voor onderhoud! Je duikuitrusting moet altijd op en top in orde zijn – veiligheid voor alles! Maar de ideale tijd om alles voor onderhoud aan te bieden bij een erkend servicecentrum is natuurlijk de periode dat je niet duikt. Dan staat alles klaar om straks weer het water in te gaan – zodra het kan!

Niet alleen je ademautomaat kan een goede servicebeurt gebruiken. Wat denk je van een visuele inspectie van je fles, een controle van de kraan en je trimjacket? En zijn de seals van je duikpak nog in orde? Loopt de rits lekker of is hij aan vervanging toe? Ga zo maar door…

Belangrijk is dat je het onderhoud laat uitvoeren door een erkend servicecentrum mét originele onderdelen. De monteurs van een erkend serviccentrum zijn opgeleid door de fabrikant van het product zelf en beschikken niet alleen over de juiste kennis, maar ook over het juiste gereedschap en de juiste onderdelen. Je levensondersteunende duikmaterialen en jij verdienen niets anders. Veiligheid voor alles!

Waar je met jouw producten terechtkunt? Kijk op de website van het merk en zoek een servicecentrum in jouw omgeving. Tja, en als je met verschillende merken duikt, kan het zijn dat je ook naar verschillende servicecentra moet. Maar ach… dat heb je toch over voor je veiligheid!?

Op het droge! wordt gemaakt door de volgende duikcentra in samenwerking met DuikeninBeeld. Klik op het logo om naar de website van het duikcentrum te gaan.

Logo_Scuba-Academie
Scuba-Connection_logo

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief