Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Ook Onderwaterhuis.NL is op Duikvaker VirtualXpo

Het team van Onderwaterhuis.NL ontbreekt zeker niet op Duikvaker VirtualXpo, de online duikbeurs op 6 en 7 februari.

Het team zit klaar om vragen te beantwoorden via mail, chat, telefoon of zoom. En uiteraard hebben ze, zoals altijd, een stand vol beursaanbiedingen! Profiteren van de beursaanbiedingen doe je vanuit je luie stoel op de speciale beurspagina’s in de webshop. De speciale beursprijzen zijn alleen geldig op zaterdag 6 en zondag 7 februari.  Met dat weekend gratis verzending binnen Nederland en België bij bestellingen vanaf € 50. Alle informatie en links vind je in de stand van Onderwaterhuis.NL op de Duikvaker VirtualXpo.

Hulp is dichtbij!

Ben je op zoek naar een onderwatercamera voor beginners of gevorderden? Naar een flitser of lamp? Naar een actiecamera of onderwaterhuis voor je smartphone? In de stand staan verschillende brochures met informatie voor je klaar over het maken van de juiste keuze daarin. Het team van Onderwaterhuis.NL staat te popelen om je daar “op afstand” bij te helpen. Neem dus gerust contact met hen op!

Mét ook de nieuwste producten!

De virtuele stand barst bijna uit zijn voegen…. Je vindt er ook informatie over de allernieuwste producten, zoals de nieuwste Backscatter videolamp, de Olympus PEN E-PL10 set, onderwaterdrones en nog veel meer! Of ben je op zoek naar bijvoorbeeld een (voorzet)lens, armsysteem, filter, koffer, tas of boek? Stap zeker even bij Onderwaterhuis.NL binnen op de VirtualXpo!

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief