Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ook in 2021 is er een Duikvaker!

Zet ’t nu in je agenda! Van 5 tot en met 7 februari 2021 is het Duikvaker!


Een veelgestelde vraag in deze tijd… gaat Duikvaker 2021 door? Ja! In het eerste weekend van februari markeert hét duikevent voor de duiker en snorkelaar alweer voor de 29ste keer de start van het duikjaar. Maar wél in een aangepaste vorm.

Drie volle dagen
Duikvaker duurt dit jaar niet twee, maar liefst drie dagen. Op die manier kan de organisatie jou als bezoeker en de standhouders veiligheid bieden en binnen de normen van het RIVM een geweldig duikevent neerzetten. De gangpaden met eenrichtingsverkeer zullen breder zijn, op de stands zelf zal meer ruimte zijn en als bezoeker bepaal je vooraf op welk dagdeel je wilt Duikvaker wilt bezoeken. Zo wordt drukte voorkomen!

En dat heeft zo zijn voordelen. De standhouders hebben alle tijd om je de informatie te geven die je zoekt, om je te inspireren en producten en bestemmingen te laten zien en al je vragen te beantwoorden. In de theaters en congresruimten kun je met de 1,5 meter afstand presentaties, forumdiscussies en seminars bijwonen die op locatie én virtueel vanuit alle hoeken van de wereld worden verzorgd.

Digitaal beursplein
Een stand, een beeldscherm, maar niemand te bekennen? Dat lijkt zo! Want met één druk op de knop maak je verbinding met een resort. Ook in februari kan het zijn dat vanwege dan nog geldende reisbeperkingen sommige standhouders weliswaar niet fysiek aanwezig zijn, maar vanuit hun eigen land het gesprek met je aangaan. Hoe leuk en gemakkelijk is dat?

Digitaal beursbezoek
Kan je zelf niet naar Duikvaker komen? Ook dan kun je met een speciaal ticket het duikevent virtueel bezoeken, in gesprek gaan met standhouders en genieten van het entertainment op Duikvaker – allemaal vanaf je desktop, tablet of smartphone. Je hoeft niets te missen!

Vroege start
Wachten tot februari? Nee! Vanaf december word je online opgewarmd voor Duikvaker en kun je alvast in de stemming komen via podcasts, pitches van exposanten, DiveXperience-events, enzovoort.

Mis het niet!
Zet Duikvaker van 5 tot en met 7 februari op de kalender. Want hoe leuk is het om plannen te maken en inspiratie op te doen voor de reizen die je wilt gaan maken, om een kijkje te nemen bij alle nieuwe producten die je duiken nog leuker en veiliger zullen maken, om je duikervaring nog completer te maken met gespecialiseerde duikopleidingen of om onder te duiken in de wereld van avontuurlijke duikers en fascinerend leven?

Meer informatie
Volg Duikvaker op Facebook, Twitter en/of Instagram voor meer informatie over het event en alles eromheen. Of houd de website in de gaten op www.duikvaker.nl.

Duikvaker 2021 vindt plaats in Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten. Tickets voor dagdelen (ochtend of middag) kunnen vanaf 1 december 2020 besteld worden en zullen uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar zijn.

1 reactie

  1. Avatar

    Top! Wij komen. Al ben ik erg benieuwd hoe dat zal gaan.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief