Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Onvergetelijke reis naar de Bahama’s | Ga mee!

Altijd al gedroomd van een onvergetelijke duikervaring in de schitterende wateren van de Bahama’s? Je dromen worden werkelijkheid met de Diving World groepsreis naar de Bahama’s in mei 2024.

Bahamas_DivingWorld_haaien_hamerhaai_014_

En als klap op de vuurpijl ontvang je maar liefst €1250 korting per persoon! Stap tijdens deze reis aan boord van de Bahamas Master, een luxe liveaboard die speciaal is ontworpen voor duikers zoals jij. Deze onvergetelijke 7-nachten cruise neemt je mee naar de meest adembenemende duikstekken!Aan boord van de Bahamas Master word je behandeld als royalty. De bemanning is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en zorgt ervoor dat je hele duikvakantie op rolletjes loopt. Tijdens je reis staan veelvuldig haaien centraal!

Zet je schrap voor ontmoetingen met tijgerhaaien, hamerhaaien, verpleegsterhaaien, citroenhaaien en met een beetje geluk zelfs stierhaaien. Dit is jouw kans om deze majestueuze wezens in hun natuurlijke habitat te zien. Ook liefhebbers van scheepswrakken, komen hier aan hun trekken!

Dit is jouw kans om het paradijs op aarde te ervaren, en met de Bahamas Master & Diving World is het nog nooit zo toegankelijk geweest! Neem voor meer informatie een kijkje op de website en laat je onderdompelen in het meest adembenemende duikavontuur van je leven!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief