Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Onvergetelijke live-aboards

Ben jij klaar voor een onvergetelijk duikavontuur? Een week lang meerdere keren per dag duiken, bijzondere locaties ontdekken en met mededuikers verblijven op een gezellige boot? Als dit klinkt als de perfecte duiktrip voor jou, dan is een liveaboard cruise precies wat je zoekt!

Met meer dan 25 bestemmingen in ons aanbod, van gezellig en eenvoudig tot ruim en luxe, is er voor ieder wat wils. Geniet je van snelle stromingen en haaien in overvloed, dan kom je rond Cocos zeker aan je trekken! Bikini Atoll staat ongetwijfeld op de eerste plaats van de fanatieke wrakduikers – nergens anders ter wereld vind je zo’n unieke verzameling van historische oorlogsschepen. Of stap jij aan boord van de Turks & Caicos Aggressor II, een van de weinige boten die tijdens het paring en broedseizoen van de walvissen naar Silver Banks mag varen?

Speciaal voor jou hebben we een aantal bucketlist-trips uitgelicht. Wat denk je van Cocos Islands en de Bikini Atoll met kortingen tot 1000,- euro per persoon of de Filipijnen met zelfs tot 1200,- euro per persoon! Zo stap je altijd aan boord van een comfortabele boot, spot je tijdens de cruise buitengewone onderwateractiviteiten of worden er meerdere bestemmingen gecombineerd. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen mét ANVR, SGR én de dekking van het calamiteitenfonds!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief