Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Ontdek ongerept Saoedi-Arabië

Duiken op ongerepte riffen? Dan moet je in Saoedi-Arabië zijn! Diving World heeft een prachtige reis voor je samengesteld.

Met een liveaboard vaar je naar de meest bijzondere duikstekken in de Rode Zee. Volledig ongerepte koralen, prachtige steile wanden en kleurrijke koraaltuinen wachten hier om ontdekt te worden. Vanuit Saoedi-Arabië zijn vele duikstekken van de Rode Zee nauwelijks bedoken. Dit is voor jouw als duiker natuurlijk reuze interessant! Gezien het lage bezoekersaantal is de kans groot dat je alleen met je eigen groep op een rif duikt. Een unieke ervaring!

Met watertemperaturen variërend van 24 graden in de winter tot zo’n 32 graden in de zomer, is duiken ook vanuit Saoedi-Arabië eigenlijk het hele jaar mogelijk. Wil je graag dit jaar nog op reis? Stap dan 10 september 2023 aan boord van de M/Y Saudi Explorer! Deze 6-daagse liveaboard vaart de route Five sisters & Seven reefs en is nu te boeken met 20% korting! Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Diving World.

2 reacties

  1. Hoe komt het dat er geen beelden, informatie achter de link van saudi arabie komen als die worden aangeklikt?

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief