Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ontdek de verborgen schatten van Egypte met Pharaoh Dive Club

Duiken in de Rode Zee is fantastisch, maar Egypte heeft zo veel meer te bieden. Met Pharaoh Dive Club kun je boven water en onder water combineren.

Het land van de farao’s – Egypte is een van de meest diverse en verbazingwekkende landen ter wereld. Als gast heb je hier eindeloos veel mogelijkheden. Wat te denken van een duik in de geschiedenis en de cultuur? Of een van de vele avonturen beleven die het land te bieden heeft en zeker een onuitwisbare indruk zullen achterlaten?

Hoe vaak ben jij al op duikvakantie naar de Rode Zee geweest, maar was je alleen maar onder water? Heb jij die vakanties iets meegekregen van het grotere plaatje van het prachtige land? Er is in Egypte zo veel te zien en te doen dat je je bijna zou moeten schamen als je die kans niet grijpt wanneer je in het land bent. Dit jaar wordt het nieuwe Toetanchamon Museum geopend in Cairo. Hoe leuk is het om je duiktrip te verlengen en er een bezoek aan dit museum aan vast te knopen?

Pharaoh Dive Club organiseert al vele jaren trips waarin duiken en cultuur worden gecombineerd. Nee, geen massale groepsreizen, maar trips met kleine groepjes waar we van de gebaande paden afwijken en je de echte Egyptische pareltjes bezoekt. Wat denk je van een bezoek aan Dendara, een nijlcruise op een Dahabiya of zeilen bij zonsondergang op een felucca – stuk voor stuk momenten die je nooit zult vergeten.

Wat denk je? Wordt het tijd om ook eens in het andere Egypte te ‘duiken’? Kom bij ons langs op Duikvaker – je vindt ons op stand 983.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief