Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Ontdek de nieuwe Mares App!

Heb je hem al gezien? De nieuwe Mares App! Onmisbaar in je duikleven. Ontdek hem nu.

In de nieuwe Mares App komt je hele leven rondom het duiken samen. Of je nu een vakantieduiker bent, technische duiken maakt, de plassen bij jou in de buurt verkent of freedivend op één ademteug de wereld onder water ontdekt!

Digitaal logboek

Het kost je niet meer dan een paar seconden. Voor je het weet, heb jij je duiken, freedives, Extended Range- of rebreatherduiken via Bluetooth in het logboek opgeslagen. Nog leuker, je kan ze met een QR-code ook nog eens delen.

Duiklocaties

Mares heeft een uitgebreide database met duiklocaties. Je kan dan ook heel makkelijk een duiklocatie kiezen en aan je gelogde duiken toevoegen. Je kunt zelfs je eigen duiklocaties aanmaken en via een QR-code met je buddy;’s delen. Je duikinformatie download je rechtstreeks vanuit je Mares duikcomputer (selecte modellen).

Onderwaterleven

Mares heeft voor jou al het nodige onderwaterleven verzameld en in de app opgeslagen. Jij hoeft alleen maar te selecteren wat je tijdens de duik hebt gezien, om de informatie toe te voegen aan je gelogde duik. Je waarnemingen worden ook op je persoonlijke wereldkaart getoond.

Duikbuddy's

Met wie heb je gedoken of ga je duiken? Je kunt je duikbuddy’s in de app toevoegen. Dat kan handmatig of met een QR-code. Zo kunnen jullie duiken en alles wat jullie hebben gezien met elkaar delen via de app.

Statistieken

Al je duiken en de bijbehorende info in een oogopslag! Wil je ook weten wat je langste en diepste duik ooit was, hoe lang je gemiddeld duikt, enzovoort? Ook dat vind je in de statistieken.

Duikuitrusting

Sla belangrijke informatie over je duikuitrusting op in de app – serienummers, foto’s, kassabonnen. Vergeet niet in te voeren wanneer je materialen zijn onderhouden en wanneer ze weer een servicebeurt nodig hebben.

Nieuws en video's

Altijd up-to-date! In de Mares app vind je het laatste nieuws en video’s uit de wereld van duiken en andere watersporten.

Firmware

Wanneer je de duikcomputer aansluit opde app, kun je controleren of je beschikt over de laatste firmware. Is er een nieuwere versie, dan krijg je een melding dat je nieuwe firmware kunt downloaden.

Tabellen

In deze sectie vind je handige info zoals decompressietabellen en noodscenario’s.

Je kunt de nieuwe Mares App downloaden via:

Google Play 
App Store

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief