Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Kies je favorieten voor Publieksprijs ONK 2022

Welkom bij de eerste stemronde van de DuikeninBeeld Publieksprijs ONK 2022. Jij bepaalt samen met de andere stemmers welke tien foto’s doorgaan naar de finale.

Deze zomer hebben onderwaterfotografen deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie in Zeeland en in zoet water, dat georganiseerd wordt door de NOB in samenwerking met Aquashot. Ook konden fotografen deelnemen aan de teamwedstrijd en foto’s insturen voor de categorie No Limits.

Een vakjury buigt zich over de foto’s die de deelnemende fotografen hebben ingeleverd. De juryleden bepalen wie de kampioenen van 2022 worden. Dit wordt op 26 november bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking (waar ook jij bij aanwezig kunt zijn).

Publieksfavoriet

Maar ook het publiek kan een favoriet bepalen. Speciaal voor de Publieksprijs hebben de deelnemers één van hun foto’s geselecteerd waarmee ze meedingen naar de DuikeninBeeld Publieksprijs 2022.

En zoals de naam al zegt, het is een prijs die door het publiek, onder andere door jou, wordt toegekend. Dus kan er gestemd worden. En met je stem in de eerste ronde maak je kans op het boek Onderwaterbiologie Wereldwijd.

Stemmen!

Het stemmen gebeurt in twee rondes:

Stemronde 1 loopt van 10 november tot en met 20 november 2022. Je kunt stemmen op alle foto’s die je hieronder ziet. Je mag stemmen op zoveel foto’s als je wilt, maar je kunt per e-mailadres maar een keer een stemformulier insturen – dus heb je meerdere favorieten, geef dat dan in een en hetzelfde stemformulier aan.
De tien foto’s met de meeste stemmen gaan door naar Stemronde 2.

Stemronde 2 is op zaterdag 26 november van circa 19:45 uur tot 20:45 uur tijdens de prijsuitreiking. In de tweede en dus finaleronde kun je per e-mailadres op één enkele foto stemmen.

Wil jij een foto promoten?

Is een van de 49 deelnemende foto’s van jou of vind jij een bepaalde foto zo mooi dat je wilt dat er op gestemd wordt door vrienden, familie en collega’s? Klik hieronder op de foto. Een nieuwe pagina met de foto wordt dan geopend. De link van die pagina kun je delen in de sociale media door de URL te kopiëren en te plakken of door op de pictogrammen van de sociale media (in de rij onder de titel) te klikken. Succes!

Deze foto’s dingen mee naar de DuikeninBeeld Publieksprijs 2022.
Wil je de foto groot zien of delen in de sociale media, klik op de foto!  

Als het stemformulier niet wordt geopend via de knop hierboven, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief