Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – ONK dag 2 duik 2

Duikreporter John heeft die dag al een duik achter de rug. Voor de tweede duik komt ook buddy Lia naar de duiklocatie. Gaat John de winnende foto maken?

Duik 871, zaterdag 17-06-2017, Bergse diepsluis, Nederland. Vandaag is het ONK (Nederlands kampioenschap onderwaterfotografie) en dit is de tweede duik. Ondertussen is Lia ook gearriveerd we drinken op ons gemak een bak koffie met wat er bij, sinds een paar jaar doet mijn vrouw de catering en dat is toch wel lekker dat je na de duik goed verzorgt word. Nadat ik een mooie oppervlakte interval heb gedaan gaan we weer eens onderwater kijken.

3-J6170018-51848

Ik ga nog eens terug naar de plek waar ik de eerste duik heb gelegen onderweg komen we nog 2 pijlinktvissen tegen die niet schuw waren en alweer heb ik mijn macro lens erop staan maar dat deert niet het is schitterend. De pijlinktvis zwemt bij het rekje enkijkt me aan met 1 oog en zwemt rond het rekje en alweer is het optimaal genieten ondanks dat ik er geen foto van kan maken.

4-J6170214-51848

Er is overal schitterend mooi klein leven ik ga helemaal los met de camera en maak tig foto’s hopend dat de winnende foto er bij zit. Na een bepaalde tijd draaien we weer eens om en gaan ondiep terug onderweg zie ik nog schitterende onderwerpen zoals garnalen, heremietkreeftjes, een ini mini tongetje, krabben en nog veel meer.

1-lumishootJ6170239-51848

We gaan er weer uit, ik ben nog niet helemaal tevreden we maken hierna nog een duik aan de Bergse diepsluis. Ik ben ongeveer 100 minuten totaal onderwater geweest, ik ben rond 10:00 te water gegaan, de water temperatuur was 20 graden , het zicht was matig, ik ben max. 8,5 meter diep geweest. Alle foto’s die ik hier toon doen niet mee met de wedstrijd en lijken in de verste verte niet op de foto’s die ik voor de wedstrijd ga insturen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief