Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Ongekend comfortabel duiken met Everflex van Scubapro

De Everflex – het duikpak van Scubapro dat je extra warm houdt waar het nodig is, én je alle bewegingsvrijheid gunt om ontspannen van de onderwaterwereld te genieten. Voor elke watertemperatuur en elke duiker is er een Everflex!

De Everflex natpakken blinken al lange tijd uit in duikcomfort en warmte. Het milieuvriendelijke Everflex neopreen is dikker op de romp voor meer warmte en dunner op armen en benen voor meer flexibiliteit en comfort. Alle Everflex steamers uit de 2019 lijn worden geleverd met een waterafvoerende Diamond Span-voering aan de binnenzijde plus een tweede voering met het oog op betere rekbaarheid en bescherming in koud water. De Everflex steamer is er in vele maten en diverse dikten – er is dan ook een steamer voor elke duiker.

Wat je moet weten over Everflex

  • Gemaakt van 100 procent waterafstotend Everflex-neopreen, een X-Foam-formule – sterker en beter voor de gezondheid.
  • Eerste semidroogpak voor duikers dat is gemaakt met LIJM OP WATERBASIS, een lijmsoort die geen oplosmiddelen bevat.
  • Panden in diverse dikten voor een fantastische combinatie van warmte en flexibiliteit.
  • Pure Design Concept betekent minder naden en panden met het oog op optimale flexibiliteit.
  • Dankzij de korte rits op de hals zit het pak ook boven water prettig en hoef je het tussen de duiken door niet uit te trekken.
  • Dubbel-blindgestikte naden aan de buitenkant zijn sterk en waterdicht en enkelblindgestikte naden aan de binnenkant zitten prettig op de huid.
  • Binnenvoering van Blue Diamond Span met waterafvoerend materiaal isoleert des te beter tegen koud water.
  • Diagonale rugrits voor langere levensduur en meer gebruiksgemak.
  • Glideskin-seals op de polsen, enkels en nek zodat er zo min mogelijk water het pak in loopt.

Everflex 7/5 mm – Ongelooflijk warm

De Everflex 7/5 mm staat voor ongelooflijke warmtebescherming wanneer u in koud water duikt of herhalingsduiken in gematigd water maakt. Het comfort en de warmte zijn ongekend. CE-gecertificeerd als een Klasse A-pak.
Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 7°C en 12°C.

Everflex 5/4 mm – Ongekend elastisch

De Everflex 5/4mm heeft dezelfde kenmerken, kwaliteitsmaterialen en constructie van de Everflex 7/5mm, maar is gemaakt van dunner neopreen zodat het nog elastischer is en u nog meer bewegingsvrijheid heeft tijdens het duiken in gematigd water. CE-gecertificeerd als een Klasse B-pak. Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 10°C en 18°C.

Everflex 3/2 mm – Eersteklas comfort

Zelden biedt een 3 mm pak voldoende warmte-isolatie om geclassificeerd te worden als Klasse C-duikpak, maar wel in het geval van de Everflex 3/2. Dankzij de eersteklas materialen, de constructie en het design is dit natpak de eerste keuze van heel veel duikers. CE-gecertificeerd als een Klasse C-pak. Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 16°C en 24°C.

7/5 mm
7/5 mm
5/4 mm
5/4 mm
3/2 mm
3/2 mm

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief