Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Ongekend duikcomfort met Everflex van Scubapro

De Everflex – het duikpak van Scubapro dat je extra warm houdt waar het nodig is, én je alle bewegingsvrijheid gunt om ontspannen van de onderwaterwereld te genieten. Voor elke watertemperatuur en elke duiker is er een Everflex!

De Everflex natpakken blinken al lange tijd uit in duikcomfort en warmte. Het milieuvriendelijke Everflex neopreen is dikker op de romp voor meer warmte en dunner op armen en benen voor meer flexibiliteit en comfort. Alle Everflex steamers uit de 2019 lijn worden geleverd met een waterafvoerende Diamond Span-voering aan de binnenzijde plus een tweede voering met het oog op betere rekbaarheid en bescherming in koud water. De Everflex steamer is er in vele maten en diverse dikten – er is dan ook een steamer voor elke duiker.

Everflex 7/5 mm – Ongelooflijk warm

De Everflex 7/5 mm staat voor ongelooflijke warmtebescherming wanneer u in koud water duikt of herhalingsduiken in gematigd water maakt. Het comfort en de warmte zijn ongekend. CE-gecertificeerd als een Klasse A-pak.
Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 7°C en 12°C.

 

Everflex 5/4 mm – Ongekend elastisch

De Everflex 5/4mm heeft dezelfde kenmerken, kwaliteitsmaterialen en constructie van de Everflex 7/5mm, maar is gemaakt van dunner neopreen zodat het nog elastischer is en u nog meer bewegingsvrijheid heeft tijdens het duiken in gematigd water. CE-gecertificeerd als een Klasse B-pak. Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 10°C en 18°C.

 

Everflex 3/2 mm – Eersteklas comfort

Zelden biedt een 3 mm pak voldoende warmte-isolatie om geclassificeerd te worden als Klasse C-duikpak, maar wel in het geval van de Everflex 3/2. Dankzij de eersteklas materialen, de constructie en het design is dit natpak de eerste keuze van heel veel duikers. CE-gecertificeerd als een Klasse C-pak. Voor gebruik in water met een temperatuur tussen 16°C en 24°C.

 

Winnaar!

In januari won de Everflex de felbegeerde Tauchen Award voor het beste duikpak.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze lijn duikpakken van Scubapro, neem een kijkje op de website of ga eens praten, voelen en passen bij een Scubapro dealer in jouw omgeving.

www.scubapro.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief