Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Onderwaterhuis.NL en Cressi sponsoren prijzen Dynamische foto-expo

Geen wedstrijd zonder prijzen! Ook dit jaar sponsort Onderwaterhuis.NL de prijzen voor de makers van de winnende foto’s in de Dynamische foto-expo op Duikvaker. Cressi stelt de prijzen beschikbaar die de stemmers kunnen winnen.


DomeDiffuser_Met_Onderwaterhuis

De Dynamische fotowedstrijd/foto-expo die DuikeninBeeld ook dit jaar weer organiseert tijdens Duikvaker, wordt gesponsord door Onderwaterhuis.NL. De specialist in apparatuur voor onderwaterfoto- en -videografie stelt ook dit jaar weer de prijzen beschikbaar voor de winnende foto’s tijdens Duikvaker en de winnaar van de Facebook-stemronde na de duikbeurs.
Cressi verzorgt de prijzen voor de winnende stemmer op beide beursdagen en de winnende stemmer van de Facebook-actie.

Fotoprijzen
Winnaar fotowedstrijd, categorie NL op zaterdag: Onderwaterhuis.NL Flip Adapter Pro naar keuze (zie link voor mogelijkheden)
Winnaar fotowedstrijd, categorie Buitenland op zaterdag: Set van 2 x Onderwaterhuis.NL Dome Diffuser Pro voor een flitser naar keuze
Winnaar fotowedstrijd, categorie NL op zondag: Tegoedbon voor een servicebeurt voor je onderwaterhuis
Winnaar fotowedstrijd, categorie Buitenland op zondag: WeeFine Smart Focus 800FR automatische focuslamp met wit & rood licht
Winnaar stemronde op Facebook: Tegoedbon voor een workshop PEN/OMD of beeldbewerking

Weefine 800Fr duiklampFlipadapter Pro_FantaseaDomeDiffuser_SeaandSea

Meedoen!
Je kunt nog meedoen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen in de voorinschrijving (alleen voor de zondag) beschikbaar. Maar… tijdens Duikvaker worden er elk uur vier foto’s gewisseld en dat betekent dat we de hele dag door nog foto’s afdrukken. Neem je favoriete foto op stick mee en laat hem ter plekke afdrukken en in de expo ophangen. Klik hier voor alle info over de wedstrijd en de spelregels.

Ook de stemmers winnen!
De ‘samenstellers’ van de foto-expo – jij dus – kunnen ook in de prijzen vallen. Op beide beursdagen wordt er een stemmer getrokken die een prachtige Spazio-tas van Cressi (foto rechts) wint. Ook aan het eind van de Facebook-actie wordt er onder andere likers een tas verloot – dit keer de Vuelo, ook van Cressi (foto links). Reden genoeg om te gaan stemmen!

Cressi Vuelo           Cressi spazio

Hoe je stemt
Stemmen is makkelijk! Kom op Duikvaker naar de stand van DuikeninBeeld (hal 1) en kies je twee favoriete en één minst favoriete foto uit de foto-expo en breng je stem uit bij de stemcomputer. Je mag elk uur opnieuw stemmen. Hoe vaker je stemt, hoe groter je kans op een Cressi duiktas!

Meer informatie over de actie op Facebook volgt op maandag 6 februari.

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *