Inloggen

Wachtwoord vergeten?

‘Onderwaterfotografie voor beginners’ bij DuikeninBeeld op Belgische Duiksportbeurs

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staat DuikeninBeeld op de Belgische Duiksportbeurs. Schuif aan voor fascinerende en interessante presentaties, zoals deze: Onderwaterfotografie voor beginners.

Foto: Edwin van der Sande

Fotografeer je nog niet zo lang onder water en heb je allerlei vragen? Of wil je ermee beginnen maar weet je niet waar? Onderwaterfotografen René Weterings (zaterdag om 11:15 uur) en Edwin van der Sande (zondag om 13:15 uur) helpen je graag verder of op weg.

Als je net begint of net begonnen bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je ziet de meest uitgebreide camerasets met alle toeters en bellen het water in gaan maar ook duikers die lekker simpel met een compactcamera onderduiken. Wat heb je nodig? Hoe kun je het best beginnen? Welke randapparatuur en accessoires zijn er? Wat heb je er nog meer bij nodig en hoe kun je de volgende duik je foto’s weer net iets verbeteren – ook de grote fotografen zijn ooit bij het begin begonnen!

Foto: René Weterings

Schuif samen met andere beginnende fotografen aan en deel de uitdagingen die je onder water tegenkomt. Domme vragen bestaan niet. Je zult zien dat je na een bezoek aan deze thematafel weer een stukje verder bent!

Schuif aan! Je bent bij deze uitgenodigd!

Aanschuiven en winnen!
Onder de mensen die aanschuiven bij een workshop of presentatie wordt aan het einde van de sessie een leuk cadeautje verloot. Vergeet niet je naam en e-mailadres op te geven wanneer je aan de tafel plaatsneemt. En zorg dat je aan het einde van de sessie nog aan de tafel zit!

Gratis
De presentaties, demo’s en workshops worden je gratis aangeboden door DuikeninBeeld in samenwerking met haar partners.

Meer informatie
Klik hier voor het volledige programma op de stand van DuikeninBeeld.

Wil je meer informatie over de Belgische Duiksportbeurs? Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief