Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Omniversum presenteert Turtle Adventure

Vanaf nu draait in het Omniversum voor jong en oud de film Turtle Adventure. Volg zeeschildpad Bunji op haar wereldreis door de oceanen!


De film zal minimaal een half jaar te zien zijn in het Haagse filmtheater Omniversum: Turtle Adventure. Op het prestigieuze Annual Worldfest Houston sleepte deze grootbeeldfilm alle belangrijke prijzen in de wacht, inclusief beste film, beste regie en beste camerawerk. De verteller in de Nederlandse versie is WWF-ambassadeur Daniel Boissevain. Op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum is Turtle Adventure een onvergetelijk feest voor jong en oud.

Vanaf haar geboorte op Great Barrier Reef in Australië volgt de grootbeeldfilm Turtle Adventure de levenscyclus van het groene zeeschildpadje Bunji. Op haar reis naar volwassenheid zwemt Bunji duizenden en duizenden kilometers door de oceanen. Onderweg ontmoet ze bijzondere zeebewoners, zoals enorme walvissen en kleine zeepaardjes, vervaarlijke haaien en vrolijke clownsvissen, en beleeft ze vele spannende avonturen. Als kijker volg je de belevenissen van Bunji op het reusachtige koepelscherm van Omniversum gefascineerd en ontroerd en krijg je steeds meer sympathie voor dit dappere, lieve en onverstoorbare diertje. Turtle Adventure is dan ook een onvergetelijke grootbeeldfilm voor jong en oud. De verteller in de Nederlandse versie is WWF-ambassadeur Daniel Boissevain.

Zeeschildpadden behoren overigens tot de meest majestueuze en oudste wezens op aarde. Al meer dan honderd miljoen jaar doorkruisen ze de oceanen. Ze overleefden alle natuurrampen en spelen een cruciale rol bij het behoud van een gezonde voedselketen onder water. De vriendelijke dieren ontroeren als ze vredig door het water glijden, maar hun persoonlijke overlevingstocht is al even fascinerend. Deze opmerkelijke reptielen zwemmen vijftig jaar lang vele duizenden kilometers om dan, van de andere kant van de wereld en met mysterieuze precisie, terug te keren naar hun geboorteplaats om met de eieren die ze leggen, een nieuwe generatie te starten.

De film draait in het Omniversum in Den Haag. Kijk op de website voor de aanvangstijden en bestel online je kaarten!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief