Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Zesde editie van Olympus PEN/OM-D Experience wordt fantastisch!

Ook dit jaar vindt in Zeeland het grootste event voor de Olympus onderwaterfotograaf plaats.  Olympus stuurt van 15 tot en met 17 september een internationaal team naar Zeeland om je te inspireren.


Fotografeer je met een Olympus PEN/OM-D? Dan mag je dit weekend niet missen. Kom en doe mee. Laat je inspireren en meld je nu aan.

Dit jaar zorgen initiatiefneemster Karin Brussaard en Olympus voor een weekendvullend programma voor onderwaterfotografen die met een Olympus PEN of OM-D camera fotograferen. Mensen kunnen met elkaar in gesprek over de camera’s, lenzen en andere foto uitrusting, met elkaar duiken, er worden lezingen gegeven en op zondag is er een fotowedstrijd met afsluitend een barbecue.

Speciaal voor beginnende onderwaterfotografen geven Olympus visionair David Benz uit Duitsland en Ann Karin Matberg uit Noorwegen een workshop. Voor de gevorderde fotografen geeft Nederlands topnatuurfotograaf en Olympus visionair Alexander Koenders een workshop.

Tijdens de PEN/OM-D Experience komen beginnende én gevorderde fotografen aan hun trekken. Maar het allerbelangrijkste zijn de goede sfeer en gezelligheid.

En dit is nog lang niet alles. Wil je meer weten over dit event? Kijk dan even op de PEN/OM-D Experience website of houd DuikeninBeeld in de gaten. Uiteraard zie je de foto’s van de wedstrijd na het weekend ook weer op DuikeninBeeld.

Wil je foto’s van 2016 nog eens kijken, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief