Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

OFFT trapt af met Willem Kolvoort en Marlène Terpstra

Op vrijdag 10 november is er weer een OFFT (Onderwater Foto en Film Team) bijeenkomst in Nieuwegein. Deze keer voor het eerst met een nieuwe opzet. Zo is er ruimte voor een nieuw talent, beslist de zaal over de beste meegebrachte foto en is er een presentatie met een thema. Tenslotte is er gelegenheid om nog even na te praten. Willem Kolvoort en Marlène Terpstra trappen de nieuwe reeks af.

Foto: Marlène Terpstra

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

20.15 uur            Inloop
20.30 uur            Marlène Terpstra deed dit jaar voor het eerst mee aan het Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en haalde maar liefst drie keer een top 10 notering, waaronder een 3e plek voor de categorie Groothoek met duiker. Zij laat een aantal van haar foto’s zien.
20.45 uur            Photo of Fame is een nieuw onderdeel van de OFFT-avond. Bezoekers brengen op een usb-stick één foto mee waaruit de organisatie drie foto’s selecteert die kort worden besproken. De zaal kiest de beste foto!
21.00 uur            Onderwaterfotolegende Willem Kolvoort zal een presentatie geven over het thema ‘Bestaand licht – Sfeervoller dan flits?’. Uiteraard gebruikt hij hiervoor een aantal van zijn prachtige foto’s. Willem maakte in de vijftiger jaren zijn eerste snorkelduik met een uit een autobinnenband gefabriceerde duikbril, glas van de schilder, en een gebogen elektriciteitsbuis als snorkel. Meer dan 50 jaar later maakt hij nog steeds foto’s onder water.
21.30 uur            Met de OFFT-borrel kun je nog even gezellig met elkaar napraten en plannen maken voor een volgende foto- of filmduik.

Locatie:
’t Veerhuis
Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein Zuid

De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Foto: Willem Kolvoort

De OFFT-avond wordt georganiseerd door Aquashot, DuikeninBeeld, NOB, Onderwaterhuis.NL en Onderwatersport Magazine.

1 reactie

  1. Avatar

    Goed dat het een vervolg krijgt. Mooi programma.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief