Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

OFFT presenteert Ron Offermans en Peter Boots

Vrijdagavond 8 maart is het OFFT (Onderwater Foto- en Film Team) in Nieuwegein. Ron Offermans en Peter Boots zorgen voor een prachtige invulling van de avond.

Foto: Ron Offermans

Op het programma staan twee interessante sprekers. Na afloop is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten.

Programma
20.15 uur – Inloop

20.30 uur – Ron Offermans trapt de avond af met een presentatie over het maken van mooie foto’s met betrekkelijk eenvoudige apparatuur. «Vaak wordt de kwaliteit van de camera overschat. Veel onderwaterfotografen denken dat je alleen met heel dure professionele apparatuur mooie foto’s kan maken. Gelukkig is dat niet zo. De huidige generatie compactcamera’s doet niet zo heel veel onder voor digitale spiegelreflexcamera’s. In sommige opzichten bieden ze zelfs voordelen.» Ron, die het afgelopen jaar veel ervaring heeft opgedaan met dit type camera voor zijn nieuwe basishandboek over onderwaterfotografie (binnenkort verwacht!), deelt zijn positieve ervaringen tijdens deze OFFT-avond.

21.00 uur – Photo of Fame. Bezoekers brengen op een usb-stick één foto mee. De organisatie selecteert drie foto’s die kort worden besproken. De zaal kiest de beste foto!

21.15 uur – Peter Boots presenteert ‘Fruits de Mer’, een potpourri aan onderwaterbelevenissen. «Aan de hand van een melange aan foto’s deel ik mijn onderwateravonturen uit zowel Nederland en de rest van de wereld.» Daarbij vertelt hij meer over compositieregeltjes en -mogelijkheden. Ook laat Peter twee korte filmpjes zien: ‘Duiken bij Scuba-Academie in Vinkeveen’ en de ‘Murex Photo Experience in Sulawesi’.

 

22.00 uur – Bij de OFFT-borrel kun je nog even gezellig met elkaar napraten en plannen maken voor een volgende foto- of filmduik.

Locatie:
’t Veerhuis
Nijemonde 4
Nieuwegein

De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

De OFFT-avond wordt georganiseerd door Aquashot, DuikeninBeeld, NOB, Onderwaterhuis.NL en Onderwatersport Magazine.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief