Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

OFFT komt naar Breda

Vrijdagavond 16 november doet de OFFT Breda aan. Nederlands Kampioen René Weterings en nieuw talent Becky Pauwels staan garant voor een boeiend verhaal en een mooie serie foto’s.

Het programma bevat twee interessante sprekers en er is na afloop weer gelegenheid om met elkaar na te praten.

Programma
20.15 uur – Inloop

20.30 uur – Rebecca ‘Becky’ Pauwels is ‘nieuw talent’. «Alleen al dat ik nieuw talent word genoemd, is een groot compliment!» Zelf ziet Becky zich als duiker die zich bezig kan houden onder water met de camera om ..hopelijk… mooie plaatjes te schieten.  Dit voornamelijk om mensen te tonen hoe het er onder water uit ziet, vooral voor niet-duikers, zoals haar schoonmoeder die zei ‘het is daar toch allemaal maar donker’ – de klassieker van mensen die niet duiken. Inmiddels doet ze ook mee aan de Nederlandse en Belgische kampioenschappen.
Bij het OFFT vertelt ze het hoe en waarom ze is gaan fotograferen en ook waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Uiteraard met een serie mooie foto’s!

  

21.00 uur – Photo of Fame. Bezoekers brengen op een usb-stick één foto mee. De organisatie selecteert drie foto’s die kort worden besproken. De zaal kiest de beste foto!

21.15 uur – René Weterings is uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie en gaat Nederland vertegenwoordigen op het WK in Tenerife, Canarische Eilanden. Twee andere Canarische eilanden zijn het onderwerp van zijn presentatie bij het OFFT. Vier jaar op rij bracht hij daar met zijn gezin de vakantie door. Vakanties die niet specifieke ‘duikvakanties’ zijn, maar waarbij het gezin centraal staat. Er is meer te beleven op de eilanden en dat laat zich goed combineren met jonge kinderen. Inmiddels hebben de Canarische Eilanden de harten van het hele gezin veroverd. Deze avond vertelt René over de eilanden La Palma en Lanzarote. De overeenkomsten en de verschillen komen aan bod, zowel boven als onder water.

  

22.00 uur – Bij de OFFT-borrel kun je nog even gezellig met elkaar napraten en plannen maken voor een volgende foto- of filmduik.

Locatie:
OptiSport De Wisselaar
Terheijdenseweg 494
4826 AB Breda

De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

De OFFT-avond wordt georganiseerd door Aquashot, DuikeninBeeld, NOB, Onderwaterhuis.NL en Onderwatersport Magazine.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief