Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Ocean Reef Group komt naar Wij Duiken Veilig

Ocean Reef, de fabrikant van geïntegreerde duikmaskers, zal aanwezig zijn op het congres en netwerkevent Wij Duiken Veilig.

René Huisman

De Italiaans/Amerikaanse fabrikant loopt technologisch voorop en ontwikkelt, produceert en levert volgelaatsmaskers (IDM – Integrated Dive Mask) en systemen voor onderwatercommunicatie voor zowel de beroepsduiker als de recreatieve duiker.

De maskers en communicatiesystemen verhogen de veiligheid en het comfort van de duiker. René Huisman, wereldwijd training manager van Ocean Reef, is blij met de aandacht voor duikveiligheid over de gehele linie van de sector. Hij is ervan overtuigd dat het gebruik van volgelaatsmaskersystemen de veiligheid ten goede komt: «Er zijn vele voordelen. Maar bedenk alleen al dat met het Ocean Reef IDM-masker de duiker verzekerd is van de toevoer van ademgas, zelfs als hij buiten kennis raakt. Hij kan zijn ademautomaat immers niet verliezen.»

Tijdens de pauzes van het congres Wij Duiken Veilig vertelt René Huisman je in de centrale ruimte graag over de pluspunten voor zowel de recreatieve als de professionele duiker. Wereldwijd worden de Ocean Reef IDM-maskers in alle takken van de duiksector gebruikt.

www.oceanreefgroup.com

Wij duiken veilig – Congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional

Op vrijdag 27 september 2019 vindt voor de eerste maal ‘Wij duiken veilig’ plaats, het congres en netwerkevenement voor elke professionele duiker en duikprofessional, zowel binnen de beroeps- als de recreatieve duiksector. Mentaliteit, gedrag en systemen zijn de rode draad.

Locatie: Expo Houten | Prijs: 95 euro inclusief lunch | Meer info en aanmelden: www.wijduikenveilig.nl

Meer lezen over Wij duiken veilig op DuikeninBeeld? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief