Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Gezondheid - nieuws / Nieuws

NVD organiseert webinar Kind en Duiken

De Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde organiseert webinars over duikmedische onderwerpen. Op 12 januari is het thema Kind en Duiken.

Dit derde webinar van de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde (NVD) vindt plaats naar aanleiding van de nieuwe richtlijn van de NVD “Kinderen en Duiken”.

Deze nieuwe richtlijn zal in de webinar worden toegelicht door Mattijn Buwalda en Bram Querido (beiden NVD). De onderbouwing van de richtlijn staat in een artikel van Mattijn, Bram en Rob van Hulst dat december 2020 is gepubliceerd in Diving and Hyperbaric Medicine. Diederick Wouters (NVD) zal iets uitleggen over de Stepdive. Guy Thomas (DAN Europe) bespreekt het risicomanagement van kinderen die duiken. Guy Vandenhoven (voorzitter van de Belgische Vereniging voor Overdruk en Onderwater Geneeskunde) vertelt de specifieke fysiologische en medische aspecten van duiken door kinderen en de condities voor veilig duiken. Cees den Toom (eigenaar duikcentrum Scuba-Academie, Vinkeveen) vertelt over duikcursussen geven aan kinderen.

Hoe en wanneer?

Datum en tijd: 12 januari 2021, 19.30 uur – 21.30 uur.

Inschrijven: Leden en niet-leden van de NVD kunnen zich hier inschrijven.

Kosten: NVD-leden: gratis, niet-leden: € 40.

1 reactie

  1. Dank voor het onder de aandacht brengen!!!👌👌👌

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief