Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

NOB presenteert team EK Onderwaterfotografie

Op zaterdag 30 augustus wordt Team Nederland uitgezwaaid, dat van 3 tot en met 7 september 2014 deelneemt aan het eerste CMAS Europese Kampioenschap onderwaterfotografie in de Azoren.

Het Nederlandse team bestaat uit de onderwaterfotografen Jos Broere uit Zevenaar en Ton van de Waerdt uit Hoevelaken. Zij worden tijdens het EK geassisteerd door hun buddy’s Lia van Nieuwenhuizen en Linda Sievers. In aanloop naar het EK begeleidt onderwaterfotograaf Karin Brussaard het gehele team.

Op 2 september vertrekt Team Nederland naar het eiland Graciosa, dat deel uitmaakt van de Azoren. Daaraan vooraf, op zaterdag 30 augustus, is er tussen 10.00 tot 12.00 uur een teampresentatie bij duikplaats Den Osse Nieuwe Kerkweg. Het hele team zal hier aanwezig zijn.

Team Nederland brengt tijdens het EK ook het Wereldkampioenschap onderwaterfotografie van volgend jaar onder de aandacht, dat van 21 t/m 25 mei 2015 in Nederland wordt gehouden. De organisatie van het WK ligt in handen van de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief