Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws van Suunto: update voor de D5 en SuuntoLink

Nieuws van Suunto! Er is een update voor de D5, die je nu ook via SuuntoLink op je duikcomputer kunt installeren.

Nieuwe vereenvoudigde manier om uw Suunto D5 duikcomputer te updaten
Suunto software-updates zijn nu ook beschikbaar via SuuntoLink. SuuntoLink is desktopsoftware, die beschikbaar is voor OS en Windows, waarmee je de software van je Suunto duikcomputer eenvoudig up-to-date houdt. Installeer SuuntoLink op je desktop/laptop en update de D5 naar de nieuwste software (ook beschikbaar via de DM5).

Locatie-ondersteuning via de mobiele connectiviteit met de Suunto app.
Via de Suunto app wordt vanaf nu ook de duiklocatie opgeslagen – zowel de plaats als de coördinaten. Je logboek wordt dus nog accurater.

De Suunto-app werkt als een digitaal logboek voor je duiken. Zet je duikinfo na de duik eenvoudig via Bluetooth van de duikcomputer over naar je mobiele telefoon. In de Suunto-app kun je duikavonturen herbeleven en delen, een all-inclusive duikgeschiedenis opbouwen en je duiklogboek completeren met foto’s, opmerkingen en duiklocaties. Bekijk en analyseer je duikgegevens, inclusief duiktijd, maximale diepte, apparaatinstellingen, gasverbruik (bij gebruik van Suunto Tank POD).
De Suunto-gemeenschap is een levendige en diverse groep, die elke dag inspirerende verhalen en ervaringen deelt. Sociaal delen vanuit de Suunto-app is persoonlijk – selecteer wat je wilt delen en met wie. Met de Suunto-app en een compatibel Suunto-sporthorloge kun je ook je andere sporten en dagelijkse activiteiten bijhouden.

Tekstberichten ontvangen op de D5.
Na het installeren van de update kun je op de D5 tekstberichten ontvangen. De D5 is naast een uiterst betrouwbare duikcomputer nu ook een “smart watch” geworden. De D5 is 24/7 inzetbaar om je op de hoogte te houden – op je werk, thuis, onderweg of onder water, met de D5 krijg je de informatie die je nodig hebt.

Aangepaste “no fly time” berekeningen.
Suunto berekent in al haar duikcomputers de “no fly time” volgens het principe van totale stikstofdesaturatie vóór aanvang van een vlucht. Omdat het Suunto FusedTM RGBM2 gebruikmaakt van 15 periodes in vergelijking met 9 periodes in Suunto RGBM computers krijgen duikers met een Suunto FusedTM RGBM2 langere “no fly time”-waarden dan hun buddy’s. Deze verschillen behoren tot het verleden door nieuwe “no fly time”-berekeningen in het Suunto FusedTM RGBM2 algoritme.

Verder bevat de update verbeteringen op gebied van prestaties en bruikbaarheid.

Naast deze aanpassingen biedt de D5 uiteraard nog steeds de vertrouwde mogelijkheden als schermweergave personaliseren, meerdere duikprofielen aanmaken, Suunto Fused RGBM2 algoritme, duidelijk leesbaar kleurenscherm, lange autonomie, vlot personaliseren van polsbandjes, enzovoort…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief