Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuwe functies voor Suunto EON Steel

Er is nu een update beschikbaar voor de Suunto EON Steel. Nieuw is de duikplanner voor geen-decompressieduiken, de mogelijkheid om het scherm 180 graden te draaien en andere verbeteringen. Kijk!

De software-update voor de Suunto EON Steel bevat allerlei verbeteringen. Dit zijn ze!

Duikplanner voor geen-decompressieduiken
Met de duikplannerfunctie plant u snel uw volgende duik. De planner berekent de geen-decompressietijd en, als eerste duikcomputer ter wereld, ook de resterende beschikbare gastijd op basis van diepte en het gebruikte gasmengsel. De planner werkt ook voor duiken in serie, bijvoorbeeld rekening houdend met de reststikstof van uw vorige duik(en).


Flip-display
Het is nu mogelijk om het beeldscherm 180 graden te draaien. U kiest voor de knoppen aan de linker- of de rechterkant van het display, geheel naar uw persoonlijke voorkeur.

ICD waarschuwing
ICD (Isobaric Counterdiffusion) waarschuwingen zijn aan het gasmengselmenu toegevoegd om trimix duikers al voor de duik bewust te maken van de ICD-risico’s.

Check onderstaande video en leer van Dr. Bruce Wienke waarom ICD belangrijk is en hoe het invloed heeft op duikers.

Aanpasbare diepe stops en veiligheidsstops
U kunt nu instellen hoe diepe stops en veiligheidsstops worden toegepast in de Suunto EON Steel. Diepe stops kunnen worden in- en uitgeschakeld, terwijl de duur van de veiligheidsstop kan worden gewijzigd in 3, 4 of 5 minuten. Diepe stops kunnen niet worden uitgeschakeld in de trimixmodus.

Connectiviteit
Sommige EON Steel gebruikers werden met problemen geconfronteerd tijdens het verbinden met Suunto DM5. Met deze nieuwste software-update is deze situatie aanzienlijk verbeterd. Mocht u nog steeds geconfronteerd worden met verbindingsproblemen, probeert u het dan alstublieft nogmaals door de kabel te ontkoppelen en opnieuw aan te sluiten.

Bekijk hier de instructies om de Suunto EON Steel te updaten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief