Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Nieuw én op Duikvaker – Venture Heat warmtevesten

Nieuw zijn de Venture Heat verwarmingsvesten voor duikers en andere watersporters. Op Duikvaker kun je voelen en kijken!

Venture Heat Dive vesten zijn uitermate geschikt voor gebruik tijdens het beoefenen van de duiksport en watersport. Ze houden het lichaam op temperatuur, waardoor je onder koudere omstandigheden vooral veel comfortabeler maar ook langer en veiliger je sport kan blijven beoefenen. Venture Heat is 100% gegarandeerd waterdicht en daarmee te gebruiken onder zowel een droogpak als onder een neopreen natpak.

De verwarmingselementen op de buik en op de rug in het vest geven, middels een FIR infraroodsysteem, warmte af. Vergelijkbaar met de straling van de zon. Ze worden gevoed vanuit 2 oplaadbare lithium ion batterijen, die zijn voorzien van een aan-/uitschakelaar en een led-spanningsindicator. De batterijen neem je mee in 2 pockets aan de zijkant van het vest. Met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening kan je zowel op land als onder water het systeem aanzetten, de warmte in 3 niveaus regelen en het geheel uitschakelen.

Zo zal Venture Heat een heerlijk warme verrijking zijn en het comfort vergroten.

Venture Heat is te vinden in Hal 1 links op de stand bij TUSA. Daar vertellen de Venture Heat adviseurs je graag meer. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief