Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Blog / Reizen

Neerlands fijnste gemeente

We staan aan de vooravond van vertrek naar de bijzondere Nederlandse gemeente die zich ‘Divers Paradise’ noemt. Eén van de weinige Nederlandse gemeenten waar de dollar de officiële munteenheid is.

We ‘moeten’ met het vliegtuig, dus we gaan echt op reis! We vliegen naar Bonaire, waar we reportages gaan maken, maar bovenal veel plezier gaan beleven.

Wat doe je als duikende fotograaf aan de vooravond van zo’n vertrek? Vooral de bagageregels nog eens goed doorlezen. Is er toch niet ergens een mogelijkheid om een paar kilo extra mee te krijgen? Al snel komen we tot de conclusie dat we morgen vooral lief moeten lachen bij het inchecken – en dan hebben we het met de KLM-regels nog niet eens zo slecht. Het duurt niet lang meer en verruilen we ons eigen bed voor een bed in het langst bestaande en meest kleurrijke resort van Bonaire en dan weten we ook of wij vriendelijk genoeg gelachen hebben.

Tijd te kort

In verband mEdwin_fotoset_boinaire_voorbereidinget de reportages die wij gaan maken, vroegen wij ons af welke vragen en tips er onder de lezers van DuikeninBeeld leven. Als we alle tips die er zijn binnengekomen moeten opvolgen, weten we één ding zeker… we gaan tijd te kort komen. Via de oproep op zowel de DuikeninBeeld Facebook-pagina als het Twitter-account zijn fraaie tips binnengekomen. Veel activiteiten op het eiland, fijne eettips en niet te missen duikstekken. Op Bonaire is genoeg te doen, dat is zeker. Het zal nog moeilijk kiezen worden.

Een Nederlandse gemeente die zoveel reacties genereert, moet wel Neerlands fijnste gemeente zijn! Wij gaan het de komende dagen ontdekken en houden je via blogs op de hoogte.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief