Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Natuur inspireert Fourth Element voor nieuwe Tech vinnen!

Voor de nieuwe Tech Fins heeft Fourth Element zich laten inspirerend door de manier waarop walvissen zich door het water bewegen. Doe er je voordeel mee!

De nieuwe Tech Fins van Fourth Element zijn geïnspireerd op de natuur en dat merk je in de voortstuwing! Kijk maar naar een walvis die met zijn vin het water doorklieft en zo vaart kan maken. Precies dat wordt bewerkstelligd door de verhogingen die op de blad van deze nieuwe vinnen zijn aangebracht. Met deze vinnen zwem je moeiteloos door het water.

De vinnen zijn gemaakt van natuurrubber met een unieke dichtheid. Het voetpocket zit uitermate comfortable en zacht, terwijl de stijfheid van het blad zorgt dat je moeiteloos vooruitkomt.

Dankzij de openingen in het blad kan het water weg, wat de weerstand wegneemt en vermoeide beenspieren voorkomt. De geleiders en ribben in het blad zorgen dat blad bij elke slag maximal rendeert.

De vinnen die iets negatief zijn qua drijfvermogen, zijn ontworpen met in het achterhoofd technische duikers, maar in feite zijn ze bijzonder geschikt voor elke duiker die kiest voor een hoogpresterende rubberen vin. Dankzij het brede blad kun je goed manoeuvreren zonder dat dit je kracht kost. Bovendien zijn de vinnen dermate kort dat je erg wendbaar bent, en dat je ze handig kunt meenemen. De springstraps zorgen dat je voeten niet schuiven in de voetpockets. En als het nodig is, kun je de banden eenvoudig verwisselen zonder dat je daarvoor speciaal gereedschap nodig hebt.

Voor en na de duik kun je de vinnen aan je trimjacket of wing hangen. Heel handig. Zo heb jij je handen vrij wanneer je de trap van de boot op klimt of nog meer mee te dragen hebt, zoals een camera.

Dankzij het gebruik van natuurrubber zijn de vinnen bijzonder duurzaam. En zijn ze echt ‘op’, dan kunnen alle onderdelen gerecycled worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief