Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Nature Talks – Reis mee met fotografe Wendy Hoevenaars

Op zondag 13 november neemt onderwaterfotografe Wendy Hoevenaars je mee op een reis door helder water. Ontmoetingen met groot en klein zeeleven gegarandeerd!

wendy-hoevenaars_naturetalk1

Wendy Hoevenaars (1978) volgde enkele jaren na het succesvol voltooien van HBO Sporteconomie de Fotovakschool om zich verder te bekwamen in dat vakgebied. Haar fotowerk exposeert ze in binnen- en buitenland en ze geeft regelmatig lezingen over haar specialisatie: onderwaterfotografie. Wendy heeft diverse nominaties en internationale fotoprijzen op haar naam staan. «Mijn passie is deels mijn beroep geworden. In mijn dagelijks leven ben ik continu bezig met mijn grootste liefhebberijen: fotograferen en duiken. Vaak kan ik die twee ook combineren.»

Exif_JPEG_PICTURE

De natuur en de dierenwereld inspireren Wendy enorm. «Ik ben een actief buitenmens en dat is terug te zien in mijn werk als natuurfotograaf. Zowel boven als onder water besteed ik veel tijd aan het observeren én fotograferen.» Ze volgt zelf regelmatig cursussen en workshops op het gebied van de natuur en de mariene biologie. «Er is nog zoveel moois te ontdekken! »

Presentatie
Het leven onder water is zeer divers en kleurrijk. «Het boeit me enorm om te zien dat er zo veel verschillende kleuren en dieren onder water te zien zijn. En wist je dat een groot deel van het onderwaterleven nog niet eens in kaart is gebracht?»

Wendy heeft al veel ontmoetingen gehad met verschillende dieren. Van een 13 meter grote walvishaai tot en met een heel klein maar prachtig gekleurd naaktslakje. Het is echt te de moeite waard om wat langer stil te blijven hangen bij al dat moois. Misschien gebeurt er nog wel iets verrassends!

«Graag wil ik jullie meenemen op deze reis langs prachtige helder water locaties. Reizen jullie mee?»

De presentatie van Wendy is op zondag 13 november van 13:00 tot 13:45 uur in de DuikeninBeeld-zaal tijdens Nature Talks.

Meer informatie over het DuikeninBeeld-programma, het festival en kaartverkoop….

Hieronder een greep uit het werk van Wendy. Klik op een foto om deze groot weer te geven en de diavoorstelling te starten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief