Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nature Talks – Erik Leisink en Gijs Jongeleen

Op 9 en 10 november vindt in Ede Nature Talks 2019 plaats, het festival voor de natuurfotograaf. Op zondag staat in de ‘DuikeninBeeld’-zaal de onderwaterwereld centraal. Binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers geven hier presentaties en tips. Fotografen Erik Leisink en Gijs Jongeleen nemen je mee naar een koud en een warm macroparadijs.

Erik en Gijs nemen je mee naar twee van hun favoriete duikbestemmingen – Gulen in Noorwegen en Anilao in de Filipijnen. Twee uitersten op onze planeet. Gulen in het hoge koude noorden tussen de Noorse fjorden. Anilao in de warme tropische zee van de Filipijnen.

Beide locaties hebben als overeenkomst dat ze een paradijs zijn voor de macroliefhebber. Vele soorten vissen, naaktslakken, en andere bizarre onderwaterdieren. Anilao is een prima alternatief voor het overbekende Lembeh Strait en Gulen wordt het Lembeh Strait van het noorden genoemd. Laat je verrassen door het prachtige onderwaterleven.

Erik Leisink en Gijs Jongeleen duiken allebei al ruim 20 jaar. Naast het geven van duikles maken zij zelf vele plezierduiken. De Oosterschelde in Zeeland is een van hun favoriete bestemmingen. En daarbuiten van koude wateren zoals Canada, Schotland, IJsland en Noorwegen tot aan tropische bestemmingen zoals Bonaire, Indonesië, Australië en de Filipijnen. De onderwatercamera gaat op de meeste duiken mee.

Duik jij liever in koud of in warm water? Erik en Gijs laten je de schoonheid van beide zien.

Wil je erbij zijn? Of wil je meer informatie over het onderwaterprogramma op Nature Talks? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief