Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Net onder de waterspiegel met Blikonderwater

Op zondag 11 november organiseert DuikeninBeeld op Nature Talks 2018, het festival voor de natuurfotograaf, een speciaal programma waarin de onderwaterwereld centraal staat. Met binnen- en buitenlandse onderwaterfotografen en -filmers. Arthur de Bruin en Matthijs de Vos gunnen je een blik onder water.

Arthur de Bruin en Matthijs de Vos weten als geen ander dat er zich onder de waterspiegel de prachtigste dingen afspelen.  Arthur is visonderzoeker bij Stichting RAVON. Daar houdt hij zich bezig met onderzoek naar zoetwatervissen en het herstel van het leefgebied van zeldzame vissoorten zoals de grote modderkruiper. Matthijs werkt bij een waterschap. Hij houdt zich bezig met de monitoring van de ecologische waterkwaliteit en de aanleg van vistrappen.

Maar hoe pak je deze vorm van foto- en videografie aan? Moet je altijd een duikuitrusting gebruiken en welke cameraspullen zijn hiervoor nodig? In deze lezing nemen Arthur de Bruin en Matthijs de Vos, bekend als Blikonderwater, je mee op een visuele reis onder water.

  

Wil je erbij zijn en tickets bestellen? Of wil je meer informatie over het DuikeninBeeld-programma op Nature Talks? Klik hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief