Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Natuur

Nature Talks 2019 – Inspiratie, beleving én tips

Ook dit jaar heeft Nature Talks een speciaal programma waarin ‘onder water’ centraal staat – voor de duiker, voor de onderwaterfotograaf, voor de snorkelende of wadende natuurfotograaf en voor iedereen die van mooie beelden houdt. Mis het niet op zondag 10 november!

Tony Wu

Nature Talks is het jaarlijkse festival voor natuurfotografie. Twee dagen lang komen de mooiste beelden van de natuur onder en boven water uit alle hoeken van de wereld langs. Er zijn workshops, er is een expositie en er is een fotobeurs.

Op zondag 10 november is er een speciaal ónderwater’-programma. Dit programma is niet alleen voor duikers en duikende fotografen, maar ook voor iedereen die snorkelt, die net begint of al heel ver is op het gebied van onderwaterfotografie én iedereen die de wereld onder water bewondert.

Peter de Maagt

Raymond Wennekes

Indrukwekkende sprekers en beelden

Peter de Maagt neemt je mee naar de wereld van het bekendste roofdier van de zee: de haai. En juist dit dier heeft bescherming nodig! Waarom en hoe hoor en zie je in zijn lezing.
Tony Wu spreekt voor het eerst in Europa en daar moet je bij zijn. In zijn lezing ‘How I dissapointed my parents’ richt hij zich tot duikers en onderwaterfotografen met technieken en tips. De afgelopen jaren fotografeerde Tony Wu met name de grote walvisachtigen, maar in zijn nieuwe project onderzoekt hij de diverse mariene omgevingen van Japan onderzoekt. Een topfotograaf die zijn kennis en ervaring deelt!
Meervoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie Raymond Wennekes laat de bizarre schoonheid van de Filipijnen onder water zien. Aan de hand van zijn foto’s reis je langs schitterende duikplaatsen als Apo Island, Anilao en Dauin.

Tony Wu

Ronald Faber, still uit film

Erik Leisink en Gijs Jongeleen presenteren ‘Je wordt er warm en koud van’. Een verhaal over twee zeer verschillende duikgebieden die toch echt iets gemeen hebben: het is een walhalla voor macroliefhebbers. Van Noorwegen tot de Filipijnen, hoe kleiner hoe fijner!
Producent en regisseur Ronald Faber vertelt tijdens zijn presentatie over de totstandkoming van de film De Levende Delta. Deze ode aan de Zeeuwse Delta schetst een beeld van de gevolgen die het ingrijpen van de mens, het verloop van de seizoenen en de invloed van de getijden hebben op de ontwikkeling van de unieke onderwaterwereld in dit gebied.

Peter de Maagt

Programma

10.30 – 11.15 uur   Ronald Faber – De levende Delta
11.45 – 12.30 uur   Erik Leisink en Gijs Jongeleen – Je wordt er koud en warm van
13.00 – 13.45 uur  Raymond Wennekes – It’s more fun in the Philipines
14.15 – 15.00 uur   Peter de Maagt – Haaien (taggen)
15.30 – 16.30 uur   Tony Wu – How I disappointed my parents
(programma en tijden onder voorbehoud, duur van de presentatie bij benadering)

Wanneer en waar?

Nature Talks is op 9 en 10 november in De Reehorst in Ede. Het onderwaterprogramma is op zondag 10 november vanaf 10.30 uur. Met een ticket voor het basisprogramma heb je toegang tot het hele ondewaterprogramma. Ook kun je naar de andere presentaties in het basisprogramma van Nature Talks, de expo en de fotobeurs.

Tickets

Je kunt nu je tickets voor het festival bestellen op de website van Nature Talks. De DuikeninBeeld-tickets vind je bijna onder aan de lijst met mogelijkheden. De prijs van een ticket voor het hele onderwaterprogramma plus het Nature Talks-basisprogramma, de expo en de fotobeurs bedraagt 25,00 euro (zie ook kortingsactie hieronder!)

KLIK EN BESTEL TICKETS

Speciale actie voor bezoekers van DuikeninBeeld

Met de code dibtalks19 ontvang je 10% korting op tickets voor het basisprogramma van zondag 10 november.

Tot 10 november!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief