Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Nature Talks 2018 – Geslaagde dag!

Nature Talks 2018 was een groot succes dankzij de boeiende sprekers en hun beeldmateriaal én natuurlijk ook dankzij de enthousiaste bezoekers. 

Op zondag 11 november organiseerde DuikeninBeeld tijdens het festival voor natuurfotografen voor de derde maal een programma dat geheel in het teken van de onderwaterwereld stond. Met volgens de bezoekers (duikers en niet-duikers, fotografen en niet-fotografen) «verrassende» presentaties waarbij de wereld onder de waterspiegel op uiteenlopende manieren in beeld werd gebracht.

Wij bedanken Willem Kolvoort en Alexander Koenders voor hun toelichting op het jureren van wedstrijdfoto’s, Nico van Kappel voor zijn snorkelende blik op het leven onder water, Arthur de Bruin en Mattijs de Vos die ons een blik in het zoete water gunden, Mick Otten met zijn levende kunst in de vorm van ‘in vitro’-fotografie, Filip Staes die ons meenam op wereldreis naar Tirol, Raja Ampat en Zuid-Afrika, en Fred Buyle, de freedivende onderwaterfotograaf en -filmer en natuurbeschermer.

René Weterings maakte een foto-impressie.

Klik op een foto om deze groot te openen en de diavoorstelling te starten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief