Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Moederdag – Samen duiken

Vier onderwaterfotografen geven invulling aan het thema Moederdag. René Weterings is een van hen. Zijn foto heeft de titel ‘Moeder en dochter duiken samen’.

Afgelopen vakantie op Tenerife hebben we de gelegenheid genomen om een introduik te boeken voor onze dochter Isis. Vader en moeder gingen ook mee voor de onderwaterbeelden. Papa voor de foto’s en video’s, mama voor de video’s. Zo had ik voor het eerst de gelegenheid om mama Cindy en dochter Isis samen al duikend vast te leggen in een foto.

Ze hebben allebei hun liefde voor de paardjes op land, maar ook al een aantal jaren voor de zeepaardjes onder water. Deze duik eindigde dan ook met het spotten van twee zeepaardjes, een mooi einde van de laatste duik van moeder en dochter onder de noemer van een introduik. Binnenkort start Isis met haar brevet, dus als we komende zomer op Bali zijn gaan moeder en dochter (maar ook zeker vader met moeder en dochter) samen duiken. Deze gezamenlijke voorliefde voor het water en het onderwaterleven is prachtig om te delen. Dat worden in de toekomst vast nog veel mooie duiken samen met deze dames!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief