Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Moederdag 2021 – Duikmoeder Loes Frings

Het is Moederdag 2021. De liefste duikende moeder? Dat is Loes Fings, vindt dochter Tess.

Loes Frings

De moeder van Tess van Kollenburg is Loes Frings. Doochter Tess vertelt.

Waarom is duiken met je moeder zo leuk? 
“Het is heel gezellig om met haar te duiken en vooral ook om samen met haar duikles te geven.”

Waar hebben jullie samen gedoken?
“We hebben al op heel veel plaatsen met elkaar gedoken: in Zeeland, Drunen, Nionput, de Beldert, België en nog veel meer.”

Welke duik met haar ga je echt niet vergeten?
“We zijn een keer naar Zeeland gegaan om te gaan duiken – rond oktober 2020 ergens. Het was heel koud en er stond nogal stroming. Ik kwam niet onder. Toen zijn we maar gewoon gaan zitten in het water, hebben we gepraat over van alles en nog wat en hebben we foto’s gemaakt. Heel grappig en echt wel gezellig!”

Waarom verdient je moeder de bos bloemen?
“Omdat ze heel veel van bloemen houdt en haar familie heel goed ondersteunt. En ze is een hele gezellig duiker/instructeur. Ze is een moeder van 4 kinderen + man en hond. ze geeft heel leuk les aan kinderen en volwassenen. Ik gun het haar enorm.”

Behalve deze moeder worden er nog 16 duikende moeders in the spotlight gezet. Benieuwd waarom zij zo speciaal zijn? Klik op de foto hieronder en je leest het.

Een van de 17 moeders krijgt een prachtige bos bloemen. Wie dat wordt, bepaal jij. Je kunt tot en met woensdag 12 mei stemmen – eenmaal per e-mailadres, maar je mag dan wel net zoveel moeders kiezen als je wilt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief