Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mission Deep Blue – bescherm de oceanen

Vind jij bescherming van de oceanen ook zo belangrijk? Dan is het nieuwe én gratis programma van Scuba Schools International (SSI) zeker iets voor jou!

Met het nieuwe programma wil SSI duikers bewust maken van wat er in en rond onze oceanen speelt en van het belang dat deze oceanen beschermd worden. «Wij hebben een goed onderbouwd, alomvattend programma ontworpen dat beschikbaar is voor elke duiker. Dit programma leert de lezers over de problemen en hoe ze kunnen helpen,» vertelt Guido Waetzig, CEO van SSI International GmbH.

Gebrek aan training, onvoorzichtigheid, nalatigheid en onwetendheid van mensen kan grote schade aanrichten aan de oceanen. Met het gratis Mission Deep  Blue-programma legt SSI uit hoe belangrijk het is om de oceanen te beschermen en hoe we in het dagelijks leven ook ons steentje bij kunnen dragen. «Als we de problemen willen wegnemen, moeten we bij onszelf beginnen. Wij moeten de rolmodellen. Wij moeten de ogen van onze families, vrienden en kennissen openen en hen aansporen om ook ‘marine ambassadors’ te worden. Onderwijs en training zijn hierin de eerste stappen,» aldus Guido Waetzig.

Met Mission Deep Blue stimuleert SSI haar trainingscentra en hun klanten om na te denken over milieu-uitdagingen en om positieve acties te ondernemen die het milieu ten goede komen. Het programma is uitgebracht met drie hoofdthema’s: Coral Reef Loss, Ocean Plastic en Shark Finning. Regelmatig zullen meer onderwerpen worden toegevoegd om duikers betrokken te houden.

Mission Deep Blue Center

Bij het online programma wordt ook een nieuwe SSI Training Center-status geïntroduceerd: Mission Deep Blue Center. Om de status van Mission Deep Blue Center te verkrijgen moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Deze staan omschreven in het Mission Deep Blue Diving Center Handboek. In dit handboek staat een milieuvriendelijke bedrijfsvoering centraal en wordt beschreven op welke manier je het hele team daarbij kunt betrekken.

Meer weten?

Ga voor meer informatie over Mission Deep Blue naar www.missiondeepblue.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief