Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Mirjam van der Sanden – Vrijdag de 13e wie durft-duik

Vrijdag de dertiende en dan duiken? Dat belooft wat. Mirjam van der Sanden vertelt over deze ‘horror’-duik van Argonauta.


Datum: 13-9-2013
Duiklocatie: Zeelandbrug

duikreport-call-to-action-350x85

Er was bij de leden van Argonauta behoefte aan een club-nachtduik. Na wat gespeur op de kalender kwam vrijdag 13 september als beste datum uit de bus. Het getij was ook nog eens gunstig dus de Zeelandbrug werd als locatie gekozen.

Het thema voor deze duik was al snel gevonden de datum gaf inspiratie genoeg. Al snel circuleerde er een enge poster over het internet. Een flink aantal waaghalzen schreef zich in voor de duik en de organisatie had ook nog een leuke prijs in petto voor de origineelste vrijdag de 13e nachtduiker.

P9137401

Het weer die avond was echt typisch vrijdag de 13e, koud regen, brrr echt lekker spookie. Onderweg kwamen we al wat vreemde figuren tegen in de diverse auto’s. Met een gezellige club met engerds werd onze horrorzone onder de brug gemarkeerd met een prachtig lint.

Onze duikleider was gelukkig ook in stijl en was bereid om Harry Pompoen naar de waterkant te tillen. Na een gezellige fotosessie met Harry onder water, begon voor iedereen een geslaagde nachtduik. Na de duik was de trap makkelijk te vinden omdat Joyce die versierd had met een set prachtige creepy kinderkopjeslampjes met bijpassend geluid.

P9137409

Iedereen had de duik goed afgerond dankzij de zakjes zout (die boze geesten afweren) van Renze. De sfeer werd al rap gezelliger onder de brug en al snel verschenen de 1e enge foto’s op facebook. Na een zeer gezellig duikafterparty gingen we met de prijzen, een fles ratpoison en een fles spidervenom, weer op weg naar het gezellige Brabantse Breda.

P9137464

P9137447

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief