Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Michael van Dijk – SSI Scuba Skills Update zwembadduik

Datum 07-08-2014
Locatie Zwembad Dijnselburg

Een tijdje niet gedoken, dus het was tijd voor een opfriscursus. Michael nam zijn GoPro mee. Kijk hoe het ging!

Na een tijdje niet te hebben gedoken vond ik het toch weer eens tijd om weer eens een duik te maken. Mede door het feit dat ik eerdaags op vakantie naar Turkije ga en daar toch redelijk betrouwbaar te kunnen duiken heb ik bij ESKO Diveworld in Zeist de Scuba Skills Update geboekt.

Na een duidelijke herhaling van de theorie en een uitleg van de verschillende Skills die voorbij komen zijn we het zwembad in gegaan. Het groepje was niet heel groot wat het toch allemaal wat persoonlijker maakte.

De skills waren toch redelijk verschillend met wat ik bij de PADI geleerd heb. We begonnen met het te water gaan en de oppervlakteprocedure. Daarna zijn we voor het eerst naar beneden gegaan om de individuele oefeningen (masker klaren, automaat terugvinden) opnieuw te oefenen. Na deze eenvoudige oefeningen was het tijd om samen met de buddy de luchtdeling inclusief nood opstijging uit te voeren.

Benieuwd naar hoe dit eruit zag? Ik heb mijn GoPro meegenomen en tijdens de volledige duik laten draaien. Ik heb het eerste filmpje van de duik hieronder geplaatst. Kijk op mijn kanaal voor de vervolg filmpjes en abonneer je als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe video’s.

En nu rest nog, wat wordt de volgende duik? Wie weet….

Klik hier wanneer de film hieronder niet wordt afgespeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief