Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Metalsub XRE850 – ongekend veel licht en ijzersterk

Oogverblindend fel en tegelijk prettig, warm licht – met de Metalsub XRE850-R en XRE850-R Video heb je een lamp van het sterkste aluminium en het beste licht in handen. Nu tijdelijk in de aanbieding! 

De XRE LEDs die Metalsub in zijn lampen monteert, zijn de beste die we op de wereldmarkt gevonden hebben. Ze zijn niet alleen oogverblindend fel, maar geven ook een prettig, warm licht en gaan een eeuwigheid mee.

Je vindt deze LEDs  in twee van onze laatste modellen handlampen: de Metalsub XRE850-R en XRE850-R Video. Deze 2 lampen lijken in eerste instantie sprekend op elkaar maar als je ze aanzet, ervaar je direct het verschil.

Metalsub XRE850-R

De Metalsub XRE850-R is een lamp voor algemeen gebruik.  Als je hem vergelijkt met duiklampen die pak hem beet 10 jaar geleden beschikbaar waren, zie je welke revolutie duiklampen doorgemaakt hebben. De Metalsub XRE850 is veel compacter, de egale lichtcirkel is veel helderder en de reikwijdte is zo veel groter: meer dan voldoende voor al je duikplannen, misschien met uitzondering van je meest ambitieuze toekomstdromen. Maar als je daar echt aan toe bent, hebben we nog een hele serie geavanceerde modellen voor je en gebruik je deze lamp nog steeds als back-up.

Metalsub XRE850-R Video

De Metalsub XRE850-R Video is specifiek bedoeld voor onderwatervideo en -fotografie. Met zijn brede hoek van 120º en krachtig gelijkmatig verdeeld licht is het de ideale partner voor je action camera. Samen met onze unieke Goodman handle en modulaire flex-armen bouw je de lamp snel uit tot het handigste geïntegreerde foto- en videosysteem dat er is.

Herlaadbaar

De lampen zijn voorzien van een NMC batterij en dus herlaadbaar. Opladen gaat net zo eenvoudig als je smartphone, gewoon met de meegeleverde USB-kabel. In maximaal 4 uur is de lamp weer volledig opgeladen en brandt hij ongeveer 100 minuten. De lampen zijn bruikbaar tot 100 meter diepte (getest tot 250 m op waterdichtheid) en voorzien van een functie voor SOS- en flash-signalen. Door het kleine formaat en lichte gewicht (240 gram boven water) is de Metalsub XRE850-R een uitstekende reiscompagnon voor die mooie reizen waarbij je op de kostbare bagagekilo’s moet letten.

Het beste aluminium

Weet je trouwens dat al onze Metalsub lampen worden vervaardigd uit het beste aluminium en daarna worden voorzien van een keiharde anodiseringslaag die voldoet aan de strengste Amerikaanse militaire eisen? De Metalsub XRE850R kan dus wel tegen een stootje en heeft eigenlijk niet heel veel bescherming nodig. Toch leveren we de Metalsub XRE850R in een fraaie, nieuwe semi hard-case.  Beetje als een cadeautje… Wie wil dat nou niet in zijn schoen of onder de kerstboom!?!

In de aanbieding!

De Metalsub XRE850-R is verkrijgbaar bij iedere Metalsub dealer in de Benelux. Adviesprijs € 229 maar nu tijdelijk in de aanbieding voor € 199*.

Specificaties van de Metalsub XRE850-R

 • Lichtopbrengst: 850 lm
 • Lichtbundel XRE850-R: 10º
 • Lichtbundel XRE850-R Video: 120º
 • Kleurtemperatuur: 5700 Kelvin
 • Werkdiepte: 100 m waterdicht tot
 • Brandduur: 90 min. op vol vermogen en daarna 10 min. op 30%
 • Dimstanden: 4 dimstanden + 2 signaalstanden (SOS of Strobe)
 • Laden: met standaard USB-kabel
 • Batterij: 1 x NMC 18650 batterij
 • Afmetingen (⌀ x l): 45 mm x 160 mm
 • Gewicht boven/onder water: 240 gram/100 gram

*Deze aanbieding is geldig van 1-11-2018  tot en met  31-12-2018. Vraag de erkende Metalsub Dealer naar de voorwaarden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief