Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Met de Ilike Liveaboard door het prachtige Indonesië!

Vergeet niet te ademen, de MSY Ilike liveaboard heeft duikbestemmingen zoals Komodo, Alor, Forgotten Islands, Maluku (Ambon), Banda Sea, Triton Bay en Raja Ampat op de planning. Sommige trips combineren zelfs bepaalde absolute droomduikbestemmingen in de Indonesische archipel.

Groot leven zoals manta’s, walvishaaien (Triton Bay) en verschillende haaiensoorten (zoals de hamerhaaien van de Banda Sea) spreken menig duiker aan. Indonesië staat verder ook voor muck diving tot stevigere stromingsduiken, grote scholen vis, harde en zachte koralen, grote sponzen of macroleven dat zich verschuilt voor natuurlijke vijanden.

Dit pure duikersgeluk lijkt bijna te mooi om waar te zijn… Er zijn kortingen van meer dan 30% op specifieke trips. Deze Ilike promo’s zijn exclusief te boeken bij Wild Water duikvakanties.

Walhalla

Een overdonderende natuurpracht, een rijke culturele geschiedenis, lachende mensen, maar vooral: zeeën met de grootste biodiversiteit ter wereld! Indonesië is terecht het ‘Walhalla’, de hemel op aarde, voor duikers en uiteraard voor onderwaterfoto- en videografen.

Stap uit je bed, wandel naar het duikdek en maak duiken naar ongeschonden riffen met de mooiste kleuren. Aanschouw een overvloed aan leven…

Duikersgeluk in Raja Ampat

Wildwater Duikvakanties licht graag 1 bepaalde route toe: RAJA AMPAT*.

Deze trip start te Sorong, West-Papoea. De eerste nacht wordt er gevaren om de volgende ochtend vroeg aan te komen in Misool. Je zult versteld staan van de diversiteit die je hier zult aantreffen. Een overvloed aan onderwaterleven, een verscheidenheid aan duikplaatsen zoals kleinere pinakels, koraalwanden en koraaltuinen bedekt met gigantische seafans. Zachte koralen in alle kleuren, massieve tafelkoralen en ontelbare vissen, al dan niet samenscholend. Dit is ook een geweldige plek om de ongrijpbare epaulethaai of wandelende haai te spotten. Ontmoet die andere haai die symbool staat voor deze streek ‘de wobbegong’ of kijk verschillende soorten zeepaardjes recht in de ogen.

  

Batanta heeft dan weer fantastische muck-duikplekken met de meest kleurrijke naaktslakken die je je kunt voorstellen.
In de Dampier Strait zijn er nog meer voedingsstoffen te vinden, die grotere dieren aantrekken zoals de giant trevallies, yellow fin tuna, rainbow runners en zelfs sommige haaien zoals blacktip haaien, grijze rifhaaien of witpunthaaien. Het is ook een van de weinige plaatsen in de wereld waar we twee soorten mantaroggen op dezelfde duiklocaties kunnen vinden.
Nachtduiken zijn zonder twijfel een plezier in Raja Ampat en om jouw duikreis compleet te maken, word er wel eens de mogelijkheid aangeboden om één van de lokale dorpen te bezoeken.

* Beschrijving van de route is steeds illustratief en onder voorbehoud van wijzigingen.

Staat Raja Ampat op jouw verlanglijstje?

Hou je van een superaanbod van MEER DAN 30% KORTING, voor specifieke Ilike liveaboard trips doorheen het prachtige Indonesië ?

Twijfel niet meer!

Voor meer info over de lopende promo’s en de voorwaarden, surf naar: http://www.wildwater.be/meer-dan-30-ilike-indonesia-2197

Contacteer Wild Water voor meer info, data & routes of voor een vrijblijvende offerte: info@wildwater.be

1 reactie

  1. Droomreis! Ooit ga ik dit doen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief