Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Meld je aan voor het NK Onderwatervoetbal 2018

Op 25 november 2018 vindt in Lisse voor de zevende keer het NK Onderwatervoetbal plaats. Doe mee en schrijf je nu in met een team!

Onderwatervoetbal. Foto: Rob Aarsen

Onderwatervoetbal. Foto: Rob Aarsen

De Nederlandse titelstrijd wordt georganiseerd door duikvereniging De Guppen uit Lisse. Dit team werd in 2017 kampioen – voor de tweede keer alweer want ook in 2015 eindigden ze als eersten.

Onderwatervoetbal wordt gespeeld met perslucht, maar zonder vinnen. De voetbal is gevuld met zout water en voor de rest lijkt het spel op gewoon voetbal. Er wordt gespeeld over de breedte van het bad. Teams bestaan uit 3 spelers met maximaal 2 reservespelers.

Locatie: Zwembad De Waterkanten in Lisse.
Voor wie? Iedereen met een een geldig duikbrevet mag meedoen, schrijf je in met een team van 3 tot 5 spelers. De kosten zijn 20 euro per team. Een medisch keuringsbewijs/formulier is verplicht. Deelname is op eigen risico.
Contact: Voor vragen en inschrijvingen kun je bellen naar 085-2735333 of een mail sturen naar nkonderwatervoetbal@deguppen.nl

Sponsors gezocht!

Overigens… naast deelnemers is de organisatie ook op zoek naar bedrijven die dit unieke vent willen sponsoren. Interesse? Neem contact op met de organisatie via bovenstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Meer over het NK Onderwatervoetbal….

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief