Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mask & Fins voor duikbrillen en vinnen

Mask & Fins, onze naam zegt ’t al, duikbrillen en vinnen in verschillende modellen, maten en kleuren voor jong en oud. En allemaal online te bestellen met nu speciale aanbiedingen!

MasksandFins_TUSA_vinnen_SF-0104-SPECIALOnze duikbrillen en vinnen hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal van het merk TUSA, wat garant staat voor kwaliteit, draagcomfort, innovatie en duurzaamheid. Zo wordt het vin blad keer op keer verbeterd om de ultieme stuwing te bereiken en zijn de meeste maskers voorzien van Freedom technologie wat het draagcomfort zo verbetert dat zo’n masker altijd past!

Brillen op sterkte
Bent u brildragend, dan bent u bij ons op het juist adres. Alles wat een opticien kan maken, kunnen wij leveren in een duikbril of zwembril! In elke gewenste sterkte met cilinder, prisma en/of bifocaal. Een duikbril met een standaardsterkte heeft u al voor €124,95 en een zwembril voor volwassenen en junior voor €37,95. Inclusief montage!

Vinnenactie
Klik hier voor onze vinnenactie!

SollaSF-22 €49,-
SollaFF-23 €79,-
X-pertZ-3 €89,-

3 reacties

 1. De binnenvinnen van Tusa heb ik al elk jaar moeten vervangen daar ze aan de zijkant gewoon afscheuren ! Geen garantie !
  En terug Mares vinnen !

  REAGEREN
 2. Deze pagina kon ik nu lezen via de chrome browser maar de firefox browser, die ik normaliter gebruik, toonde een lege pagina?

  REAGEREN
  • Dank je wel voor het melden, Xavier. We hebben het probleem doorgegeven aan de programmeur. Hopelijk is het snel opgelost.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief