Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Malediven live-aboard met Emperor: meer dan manta’s en walvishaaien!

Manta’s en walvishaaien, daar staan de Malediven om bekend, maar weet je dat de eilandenstaat de duiker nog veel meer te bieden heeft? Zeker als je een live-aboard met Emperor Maldives doet. 

Net als vorig jaar organiseert Diving World, samen met Emperor Maldives en Duiken Magazine, ook dit jaar weer twee volledig verzorgde liveaboard duikcruises naar de Malediven. Met de luxe Emperor Serenity vaar je vanaf €2095,- (inclusief vlucht) in een week tijd naar de allermooiste duikstekken! Op www.divingworld.nl vind je natuurlijk ook vele andere liveaboard cruises.

Dat de onderwaterwereld rond de Malediven vooral bekend staat om de aanwezigheid van vele manta’s en walvishaaien weten we. Maar wat kun je tijdens een liveaboard nog meer verwachten? Tijdens de ‘Best of the Maldives’  route bereik je alleen de allerbeste stekken. Onderweg duik je onder andere naar schitterende riffen, prachtige pinakels en een wrak met veel macro, maak je spannende driftduiken en spot je grijze rifhaaien, grote scholen rifvissen, adelaarsroggen en met geluk een hamerhaai!

De Duiken Magazine lezersreizen zijn al te boeken vanaf €2095,- (inclusief vlucht), maar Diving World biedt ook al diverse liveaboard cruises in de Malediven aan vanaf €1095,- (cruise only). Vraag naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar een liveaboard met Emperor Maldives of wil je een welverdiende liveaboard duikcruise boeken? Kijk hier voor meer info.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief