Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Magic Resorts Philippines is op zoek!

Magic Resorts in de Filipijnen is op zoek naar een nieuwe medewerker om het reserveringskantoor in Moalboal te versterken. Ben jij bereid om te verhuizen naar de Filipijnen om aan de slag te gaan als commercieel administratief medewerker? Lees dan verder!


Beschrijving
Het reserveringskantoor van Magic Resorts is verantwoordelijk voor het hele boekingsproces dat start bij marketing en eindigt na het verwerken van de reserveringen en het verstrekken van alle informatie naar de resorts. Het is hét aanspreekpunt van alle externe partijen: gasten, reisagenten, leveranciers, etc. Samen met het team zorg jij voor een juiste en correct afhandeling van alle reserveringen en informatieaanvragen, zorg je dat de documentatie & administratie in orde is en heb je een ondersteunende rol in marketingactiviteiten.

Ben jij:
– flexibel?
– een teamplayer?
– leergierig?
– administratief sterk?
– commercieel ingesteld?
– vloeiend in Engels?
– ervaren met Word, Excel, Powerpoint en Outlook?

* het beheersen van de Duitse taal en kennis hebben van Adobe is een pré.

Bedrijfsprofiel
Magic Resorts bestaat uit twee duikresorts op twee verschillende eilanden op de Filipijnen: Magic Island in Moalboal, Cebu en Magic Oceans in Anda, Bohol. Het Nederlandse management werkt nauw samen met de lokale bevolking om voornamelijk westerse consumenten de (duik)vakantie van hun leven te bezorgen.  Het reserveringskantoor is waar deze (duik)vakantie begint, waarbij goede, persoonlijke service en correct afhandeling en communicatie centraal staan.

Ben/ken jij degene die we zoeken? Twijfel niet en neem contact op Cynthia Paters op info@magicresorts.online.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief