Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Snorkelen

Magic Oceans duikresort zorgt voor de hele familie!

Magic Oceans in Anda, Bohol, biedt naast een fantastische duikervaring nu ook een familiepakket aan voor het hele gezin.

Magic Oceans weet dat ouders die scubaduiken het allerliefst de zomervakantie met hun kinderen doorbrengen én duiken tegelijkertijd. Ouders kunnen echter maar op één plek tegelijk zijn en de keuze maken om onder- of bovenwater te zijn, is voor hen een moeilijke opgave, want wie zorgt er voor de kinderen?

Speciaal om die reden heeft Magic Oceans een familiepakket ontwikkeld waardoor ouders kunnen duiken én hun kinderen een fantastische vakantie ervaren. Ouders hoeven niets te missen van de onvergetelijke duikervaring die de Filipijnen biedt en de kinderen kunnen ultiem genieten van het eiland op hetzelfde moment. Een zorgeloze vakantie voor jong en oud.

De activiteiten

Als de ouders vertrekken naar de verschillende duikstekken, neemt het team van Magic Oceans de kinderen mee op pad voor verschillende zomerkampactiviteiten. Sommige activiteiten duren een hele dag, anderen een paar uur.
De nanny’s, die zelf ook moeder zijn, zorgen voor de kinderen tijdens het koekjes maken, ijsjes eten, zwemmen of tijdens het maken van vuur als een echte Indiaan.
Natuurlijk mogen de ouders ook mee en kunnen zij deelnemen aan de tien verschillende activiteiten die het pakket aanbiedt. Sommige activiteiten zijn ’s avonds, waardoor papa en mama overdag kunnen duiken en ’s avonds met de kinderen de vuurvliegjes kunnen zien dansen in de bomen tijdens een riviertocht. De bijzondere fairy tale forest tour.

Zon, zee, strand én onderwaterleven
Tijdens de zomervakantie wil iedereen natuurlijk zon, zee, strand en liefhebbers willen ook de adembenemende onderwaterwereld ervaren. Ook voor de kinderen is deze mogelijkheid er. Kinderen vanaf zes jaar mogen snorkelen en dat biedt hun de ultieme kans om schildpadden en nemo’s te spotten!

Wil je meer weten over deze familievakantie? Kijk op www.magicoceans.online of vraag informatie aan via info@magicresorts.online

1 reactie

  1. Even op de website gekeken. wat een paradijs.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief