Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Maak kans op een customized Fourth Element droogpak met BIOMAP tijdens Duikvaker

Fourth Element introduceert tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari het BIOMAP systeem. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van een 3D-scanner om het nieuwe Argonaut 2.0 droogpak aan te meten.

Gedurende Duikvaker wordt je als duiker in staat gesteld dit nieuwe systeem zelf te ervaren door je op te laten meten gedurende de duur van de show. Als vertegenwoordiger van Fourth Element hebben wij tijdens de show een ludieke actie bedacht om duikers kennis te laten maken met dit unieke systeem.

baselayer Fourth element

Fourth Element Baselayer

Om de duiker te kunnen opmeten via de BIOMAP scanner is een J2 Baselayer vereist. Duikers kunnen tijdens de beurs de set aanschaffen tegen een sterk gereduceerde prijs en zich te laten opmeten middels het BIOMAP systeem. Vervolgens wordt er uit alle duikers waarvan een 3D scan is gemaakt, één gelukkige duiker uitgekozen waarvoor een nieuwe Argonaut 2.0 Hybrid droogpak wordt aangemeten*.

Tevens bieden we al onze Fourth Element fans aan, een droogpak aan te laten meten tijdens de show. Mocht je het pak niet winnen dan bieden we je in ieder geval als troostprijs een één of tweedelig Arctic Expediton aan bij de aankoop van een Fourth Element Argonaut 2.0 Hydbrid droogpak gedurende de Duikvaker. Dit droogpak wordt dan na acht weken afgeleverd bij de Fourth Element dealer naar keuze.

*) Onze voorwaarde: minimaal 25 deelnemers.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief