Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Leo Blokland en Sander Kool: Schoonmaakduiken en andere acties – aan de thematafel op Duikvaker

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Leo Blokland en Sander Kool bijvoorbeeld!

Sander Kool en Leo Blokland bespreken de regels en de veiligheid bij schoonmaakduiken en andere acties door duikscholen en verenigingen. Verschillende duikverenigingen en duikscholen organiseren samen met gemeenten acties om duiklocaties op te ruimen. Allerlei rommel en afval wordt mee naar boven genomen om de duiklocaties weer schoon te maken.

Leo Blokland en Sander KoolSommigen zeggen dat zulke acties verboden zijn of alleen mogen met bijzondere maatregelen? Hoe zit dat nu echt? Sander Kool (bestuurslid NOB) en Leo Blokland (advocaat legal network DAN) bespreken de regels en de veiligheidsvoorschriften waarmee je als duikschool of verenging rekening moet houden bij het organiseren van ‘duikacties’.

Na de presentatie in …. zitten Sander en Leo aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld klaar om vragen te beantwoorden of om in te gaan op jouw specifieke actie.

Wanneer?
Zaterdag 11:00 uur met Leo Blokland en Sander Kool – presentatie
Zaterdag 12:30 uur met Leo Blokland en Sander Kool – thematafel
Zondag 12:00 uur (geen presentatie vooraf) met Leo Blokland – thematafel

Waar?
Presentatie: Zaal 2
Thematafels: Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1 Foto: Cor Kuyvenhoven

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 4 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een ademautomaat van Scubapro. Klik hier!

Foto: Cor Kuyvenhoven

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief