Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws / Snorkelnieuws

Landelijke DFA-dag – een dag vol freediving

Op zondag 4 september is het tijd voor de jaarlijkse dag van de Dutch Freediving Association (DFA). Een dag met leuke workshops én natuurlijk veel freediven bij Strandpark Slijk-Ewijk.

De jaarlijkse DFA-dag vindt dit jaar plaats op zondag 4 september, bij Strandpark Slijk-Ewijk. Een dag met enkele workshops en vol gezelligheid. Maar vooral ook héél veel freediven.

Dit jaar worden de workshops achter elkaar gehouden zodat iedereen overal aan mee kan doen. We beginnen met een sessie rekken en strekken met een vleugje yoga. Vervolgens wordt er wederom een safetyclinic gehouden. Maar in tegenstelling tot voorgaande jaren vindt deze clinic voornamelijk in de praktijk plaats! Het grootste deel van de middag wordt er echter gewoon gedoken. Daarbij worden van de deelnemers die dit willen onderwater foto’s gemaakt. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Ten behoeve van de logistiek moeten we van tevoren weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Daarom het verzoek om je uiterlijk zondag 28 augustus via het aanmeldformulier voor deze leuke dag op te geven.

Het programma van de DFA-dag is voor leden kosteloos. Dit geldt ook voor de hapjes en drankjes aan het einde van de dag die door de DFA-bestuursleden worden aangeboden. Je betaalt wel voor (eventuele) overige hapjes en drankjes, enz. En voor het parkeren van je auto à 6 euro per auto. Niet-leden betalen 7,50 euro per persoon (gepast in cash) om aan het programma mee te kunnen doen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief