Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Korting! Buddy special bij Murex Dive Resort en Bangka Island Resort op Noord-Sulawesi

Duikvakantieplannen voor juni, juli of augustus maar nog geen idee waarheen? Wat denk je van Noord-Sulawesi in Indonesië? Boek een reis met verblijf en duiken bij het Murex Dive Resort, Bangka Island Resort of een combinatie van beide en je buddy ontvangt 50% korting op het verblijf, de transfer en het duikpakket.

Waarom Noord-Sulawesi?
Geniet van de enorme gastvrijheid, lekkere eten, prachtige natuur en een spectaculair onderwaterleven. Verblijf je in het Murex Dive Resort, dan duik je voornamelijk in het spectaculaire Bunaken National Park. Hier vind je enorme drop-offs, gezonde riffen en een grote diversiteit aan onderwaterleven. Ga je naar Bangka, dan ligt er voor de deur een prachtig huisrif met veel zachte koralen en enorm veel vis. Bereid je voor op ontmoetingen met een frogfish, mantis shrimp en misschien wel het pontohi-zeepaardje.

Voorbeeld
Reiziger 1 betaalt € 1977,50 en reiziger 2 betaalt € 1488,- voor een 13-daagse reis inclusief vlucht, 10 overnachtingen en 10 bootduiken per persoon. Prijzen zijn vanaf-prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer weten?
Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van Dive and Travel.
Naar Murex Dive Resort…
Naar Bangka Dive Resort…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief