Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Koraalduivels in overvloed

Dit bericht delen

Avatar
René Weterings

Vader van een dochter en zoon, getrouwd met Cindy en woont in Geertruidenberg. Duiker en onderwaterfotograaf sinds 2005. Fotografeert momenteel met een Olympus OM-D E-M5mkII systeemcamera in Nauticam behuizing met twee INON Z-330 flitsers. Schrijft regelmatig artikelen voor DuikeninBeeld en voor Onderwatersport magazine. Zijn passies zijn het gezin, duiken, fotograferen, snorkelen en het schrijven over alles wat hier mee te maken heeft! Kers op de taart is de titel 'Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie 2018', waardoor hij aan het WK 2019 in Tenerife mocht deelnemen en behaalde daar een zilveren medaille in de categorie 'groothoek'!

5 reacties

 1. Avatar

  wow, bizar zoveel in 1 beeld!

  REAGEREN
 2. Avatar

  Vormen de koraalduivels daar geen plaag zoals in de Caribbean?

  REAGEREN
 3. Avatar

  Ik heb het idee dat de foto (foto’s???) bij dit artikel niet slaan op de opmerkingen van Marloes en Mira. Koralduivels die in de Rode Zee voorkomen zijn geen / vormen geen plaag. De Rode Zee is hun natuurlijke habitat en daar hebben ze dus ooknatuurlijke vijanden. En die vijanden zorgen voor een soort evenwicht. In de Caraïben vormen ze inmiddels wel een plaag, omdat ze daar ontsnapt zijn uit een aquarium in Florida. En dáár hebben ze geen natuurlijke vijanden. Dus daar gaat de plaag alleen maar toenemen. In de Middellandse zee worden ze een plaag. Ze zijn door het Suez Kanaal naar de Middellandse Zee gekomen en in de Middellandse Zeer hebben ze ook (nog???) geen natuurlijke vijanden. Die kúnnen natuurlijk óók door het Suez kanaal komen en dan komt er op langere termijn weer een evenwicht (misschien).

  REAGEREN
 4. Avatar

  Ahhhhh, inmiddels zie ik de juiste foto denk ik! Mooie foto René, een lust voor het oog

  REAGEREN
 5. Avatar

  Hmm, volgens mij is deze aflevering niet erg stabile. Hij fliptflopt behoorlijk door elkaar. Misschien toch even kijken???

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *