Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Kom naar het Reiscafé van EWDR!

EWDR is aankomend weekend op Duikvaker in de kletsmodus. Als of jullie nu in de vraag-, reis- of kletsmodus zitten, jullie zijn van harte welkom in het EWDR Reiscafé.

Reisinspiratie gewenst? Schuif aan bij ons aan tafel met reisspecialisten en duikscholen van over de hele wereld. Kijk op het schema als je wat reisinspiratie zoekt. Staat jouw bestemming er niet bij? Vertel het ons en we praten je bij over jouw ideale duikbestemming. Tot op Duikvaker!

Klik hier voor het programma van het Reiscafé…

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief