Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Kom naar bekendmaking Nederlandse en Zeeuwse kampioenen Onderwaterfotografie en -video

Op 30 september wordt bekendgemaakt wie de (Open) Nederlandse en Zeeuwse kampioenen Onderwaterfotografie en de Open Nederlands kampioen Onderwatervideo zijn. Je kunt er bij zijn. En met de DiB-kortingscode is het zelfs gratis. 

Afgelopen mei deden bijna 100 fotografen en filmers mee aan het Nederlands Kampioenschap en Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie en –videografie.  Zij maakten beelden in het Grevelingenmeer, Oosterschelde, Veerse Meer en zoetwaterplassen.

Op 30 september is in theater Podium Hoge Woerd in Castellum Hoge Woerd in De Meern de feestelijke prijsuitreiking. Dan worden de winnaars van de verschillende wedstrijden bekend gemaakt en kun je de foto’s en films van de winnaars zien. De nieuwe Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie mag deelnemen aan het Europees Kampioenschap in 2018.

Toegangsprijs
Deelnemers aan de wedstrijd kunnen gratis naar de prijsuitreiking. De entreekosten voor bezoekers die niet aan de wedstrijd hebben deelgenomen, zijn 2,50 euro. Hiervoor krijg je toegang tot de prijsuitreiking en een drankje bij binnenkomst.

Gratis met DiB-kortingscode
Met de DiB-kortingscode krijg je 2,50 euro korting en kun je dus gratis naar de prijsuitreiking. Klik hier om je aan te melden. De kortingscode is DIB2017 en is geldig tot en met 28 september.

Stemmen voor de Publieksprijs
Voor het eerst dit jaar wordt ook de DuikeninBeeld Publieksprijs uitgereikt. De eerste stemronde loopt tot en met 24 september. De tien foto’s met de meeste stemmen gaan door naar de finale, die plaatsvindt op de avond van de prijsuitreiking. Stem hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief